Δελτία Τύπου

Ο αθλητισμός ενώνει

Η αγάπη για τα σπορ ενώνει. Η κοινή προσπάθεια για να αναδειχθούν τα ιδεώδη του αθλητισμού ενώνει. Η Turkish Airlines έχει ως αντικείμενο να εκμηδενίζει τις αποστάσεις, να φέρνει τον κόσμο κοντά, να ενώνει πολιτισμούς, κουλτούρες. Κι έχει ως σκοπό να βοηθά σημαντικές κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως είναι τα σπορ.

Η αγάπη για τα σπορ ενώνει. Η κοινή προσπάθεια για να αναδειχθούν τα ιδεώδη του αθλητισμού ενώνει.

Η Turkish Airlines έχει ως αντικείμενο να εκμηδενίζει τις αποστάσεις, να φέρνει τον κόσμο κοντά, να ενώνει πολιτισμούς, κουλτούρες. Κι έχει ως σκοπό να βοηθά σημαντικές κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως είναι τα σπορ.

Η Turkish Airlines συνδράμει χορηγικά (και όχι μόνο χορηγικά) διαφορετικές μορφές αθλητικής έκφρασης, όπως είναι το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το γκολφ, το τένις, κτλ. Και το εξαιρετικό δημιουργικό της τμήμα, έφτιαξε ένα τηλεοπτικό σποτ, το οποίο προβάλλεται ήδη στο Eurosport, μέσα από το οποίο αναδεικνύεται η συμμετοχή της στα διάφορα σπορ.

Παράλληλα αποτελεί "δέσμευση" ότι θα συνεχίσει να είναι αρωγός στις προσπάθειες των αθλητών, θα συνεχίσει να συμμετέχει στο παγκόσμιο αθλητικό κίνημα…

Δείτε το spot:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x