Δελτία Τύπου

Το μεγάλο ντέρμπι, λεπτό προς λεπτό στη NOVA

Μια ολοκληρωμένη κάλυψη του ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός, το Σάββατο 27 Νοεμβρίου, θα προσφέρει στους συνδρομητές της η Νova, η πρώτη ψηφιακή τηλεόραση στην Ελλάδα.

Μια ολοκληρωμένη κάλυψη του ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός, το Σάββατο 27 Νοεμβρίου, θα προσφέρει στους συνδρομητές της η Νova, η πρώτη ψηφιακή τηλεόραση στην Ελλάδα.

Το Pre – Game show, μας βάζει στην καρδιά του ντέρμπι, από τις 17.30. Ο Αντώνης Πανούτσος και ο Αντώνης Καρπετόπουλος, από το ειδικά διαμορφωμένο studio της Nova στο Ολυμπιακό Στάδιο, θα μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό τον παλμό για την προετοιμασία του αγώνα, τις αφίξεις των ομάδων καθώς και τα τελευταία νέα όπως προκύπτουν από τους δύο αντιπάλους.

Στις 19.30, παρακολουθήστε σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας (HD) το μεγάλο ντέρμπι που θα περιγράψει απευθείας ο Γιώργος Λυκουρόπουλος, με τον Μανώλη Βογιατζάκη και τον Νίκο Γαβαλά από τον αγωνιστικό χώρο, να μεταφέρουν τις κινήσεις του Μανόλο Χιμένεθ και του Ερνέστο Βαλβέρδε αντίστοιχα.

Με το σφύριγμα της λήξης, η εκπομπή Super Goal και ο Γιώργος Λιώρης από το studio της Nova, θα συνδεθούν άμεσα με το Ολυμπιακό Στάδιο και μαζί με τους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο θα αναλύσουν και θα σχολιάσουν τον αγώνα, προβάλλοντας τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Ο Γιώργος Λιώρης, εξηγεί τη ροή της εκπομπής Super Goal όπως θα διαμορφωθεί για τον μεγάλο αγώνα: «Στόχος μας είναι να βάλουμε τον τηλεθεατή μέσω της Nova, στην καρδιά των εξελίξεων στο ΟΑΚΑ. Για αυτό αμέσως μόλις τελειώσει το παιχνίδι θα συνδεθούμε με το Ολυμπιακό Στάδιο και θα ακούσουμε τις πρώτες δηλώσεις των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Οι δημοσιογράφοι της Nova από το χώρο των αποδυτηρίων, τη Μικτή Ζώνη και την Αίθουσα Τύπου θα μεταφέρουν ζωντανά τις αντιδράσεις των πρωταγωνιστών του ντέρμπι. Θα συνδεθούμε με την Αίθουσα Τύπου του Σταδίου προκειμένου να ακούσουμε σε ζωντανή σύνδεση τις συνεντεύξεις Τύπου των δύο προπονητών, του Μανόλο Χιμένεθ και του Ερνέστο Βαλβέρδε. Θα μείνουμε σε ζωντανή σύνδεση με το Ολυμπιακό Στάδιο σχολιάζοντας και αναλύοντας το παιχνίδι μέχρι την αποχώρηση των ομάδων.

Στη συνέχεια θα παρακολουθήσουμε τα καλύτερα στιγμιότυπα και εκτενή ρεπορτάζ από τα υπόλοιπα παιχνίδια που θα διεξαχθούν το Σάββατο, Εργοτέλης – Λάρισα (17.15) και Πανσερραϊκός – Άρης (17.15) τα οποία θα δείξει επίσης απευθείας η Nova».

Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου από τις 17.30, ζήστε λεπτό προς λεπτό το μεγάλο ντέρμπι αποκλειστικά στη NOVA.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x