sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Η κορυφαία ιστορία του 2005

Τι μπορεί να οδηγήσει έναν άνθρωπο σε απόγνωση; Πως μια εξαιρετικά περίπλοκη ιστορία ενός ποδοσφαιριστή είναι πιθανό απλά από ένα καπρίτσιο της τύχης να τον οδηγήσει να «κρεμάσει» τα παπούτσια του και να γίνει ο διαιτητής που θα πλακώνει στο ξύλο τους παίκτες. Διαβάστε την αληθινή ιστορία που ακολουθεί και θα καταλάβετε…

Η απιστία σε περίπτωση που δεν ανακαλυφθεί δεν αποτελεί άξιο αναφοράς γεγονός, όμως οι τύψεις είναι κακός σύμβουλος. Πάρτε για παράδειγμα τον πρωταγωνιστή της ιστορίας μας ο οποίος είναι ποδοσφαιριστής και διέπραξε μοιχεία με… κάτι μη έμψυχο. Οι εφιάλτες και οι έντονοι φόβοι δεν ήταν σε καμία περίπτωση εύκολο να ξεπεραστούν αφού το να κάνει κάποιος έρωτα με τη φανέλα του και να φοράει τακούνια είναι κάτι που μπορεί να τον κάνει να χτυπιέται στον τοίχο.

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω στον δύσμοιρο τον πρωταγωνιστή μας, η μοίρα του επεφύλασσε χειρότερη συνέχεια αφού την επομένη του έφυγε η μασέλα όταν πληροφορήθηκε πως ένας συνάδελφός του αποπειράθηκε να του διαρρήξει το διαμέρισμα. Οι εφιάλτες συνεχίζονταν; Η μήπως ήταν πραγματικότητα; Ο «παικταράς» της ιστορίας δε μπορούσε πλέον να ξεχωρίσει τον ύπνο με το ξύπνιο και ο γιατρός που τον οποίο επισκεπτόταν του έδωσε τα λεφτά του πίσω αφού δε ήταν σε θέση να τον κάνει καλά.

Τα παράξενα όνειρα δεν είχαν σταματημό, οι κηδείες οπαδών και τα φέρετρα ομάδων έδιναν και έπαιρναν όμως υπάρχουν φορές που η ίδια η ζωή είναι πιο απρόβλεπτη. Ξυπνάει λοιπόν το χιονισμένο αυτό πρωινό ο αριστερός μπακ, και πριν καλά καλα ανοίξει τα μάτια του βλέπει στο σαλόνι του σπιτιού του να τρώνε κοτόπουλο ο Ντιέγκο Μαραντόνα μαζί με τον Τζον Τραβόλτα!!!

Δεν ήθελε και πολύ ο… ψηλός, με τη φρίκη και το σοκ που δέχθηκε απότομα, βγαίνει με το βρακί έξω και από την υπερένταση φτυαρίζει όλο το χιόνι που υπήρχε στην αυλή και ξαναμπαίνει μέσα.


-«Με κυνηγάει η εφορία» του λέει ο Ντιέγκο…
-«Ήρθα να σε πάρω να πάμε Αυστραλία με το αεροπλάνο» του λέει ο Τραβόλτα…

«Τα παίζει» εντελώς ο «δικός μας», κάνει ένα «μουουουουου…» και λιποθυμάει. Ο νευρικός κλονισμός που υπέστη ήταν πολύ ισχυρός και ανάκτησε τις αισθήσεις του εγκατέλειψε το ποδόσφαιρο και έγινε διαιτητής. Τα… «κουσούρια» όμως δύσκολα τα αποβάλει κάποιος και είναι φορές που χάνει την ψυχραιμία του και αποβάλει τον εαυτό του…

Επιμέλεια: Γιώργος Κοντογεώργης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x