Ελλάδα

Το ντεμπούτο του Τζεντίλε στον Παναθηναϊκό (pics)

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε αγωνίστηκε για πρώτη φορά σήμερα με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Τι έκανε απέναντι στο Ρέθυμνο, δείτε πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ από το ντεμπούτο του.

Το ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού Superfoods έκανε σήμερα ο Αλεσάντρο Τζεντίλε.

Ο Ιταλός φόργουορντ αγωνίστηκε για 17:55’ απέναντι στο Ρέθυμνο και φυσικά υπήρξε ένας από τους βασικούς λόγους που ανηφόρισαν στο ΟΑΚΑ αρκετοί φίλοι του Εξάστερου.

Ο νεοαποκτηθείς άσος του τριφυλλιού πέρασε στο ματς 30 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της δεύτερης περιόδου, «αναγκάζοντας» όλο τον κόσμο να σηκωθεί όρθιος και να τον αποθεώσει!

Δεν πήρε πολλές προσπάθειες. Για την ακρίβεια πήρε μόλις μία, η οποία ήταν και εύστοχη, προκαλώντας εκ νέου θερμό χειροκρότημα από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Κατέγραψε επιπλέον 1 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 5 ασίστ (οι τέσσερις στον Μπουρούση) και 2 λάθη.

Αν μη τι άλλο, ο Τζεντίλε έδειξε διάθεση… ομαδικότητας (όσο κι αν δεν φημίζεται πολύ γι’ αυτό), αλλά θα χρειαστεί κι άλλο χρόνο για να βρει τα πατήματά του.

Υπενθυμίζεται πως στην Ευρωλίγκα έχει δικαίωμα συμμετοχής από τον δεύτερο γύρο και το ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (6/1), κάτι που σημαίνει πως δεν θα ταξιδέψει για Καζάν.

inner
inner
inner
inner
inner
inner
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x