Champions League

Επέστρεψε από την κόλαση η Άρσεναλ!

Όταν αποφάσισε να ξεχάσει την Τότεναμ, έγινε Άρσεναλ! Με το μυαλό στο ντέρμπι, οι «κανονιέρηδες» έφεραν «τούμπα» (2-3) τη Λουντογκόρετς με γκολάρα του Εζίλ στο 87’, ξεπερνώντας το σοκ του 2-0 στο 15’

Από του… κάζου τα δόντια γλίτωσε η Άρσεναλ!

Οι «κανονιέρηδες», με το μυαλό στο κυριακάτικο ντέρμπι με την Τότεναμ, αλλά, παρ’ όλα αυτά, με αρκετούς βασικούς κόντρα στη Λουντογκόρετς, τα… χρειάστηκαν απέναντι στους Βούλγαρους, που στο 15’ ήταν μπροστά στη μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας τους, νικώντας 2-0 τους Λονδρέζους!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καφού, που άνοιξε το σκορ στο 12’ και… σέρβιρε στον Κεσερού για το απόλυτο σοκ των φιλοξενούμενων τρία λεπτά αργότερα, η ομάδα του Ράζγκραντ ξέρανε τον Αρσέν Βενγκέρ και τους παίκτες του, που γρήγορα, όμως, συνήλθαν.

Στο 20’, λοιπόν, ο Τσάκα μείωσε για τους Λονδρέζους, ενώ ο Ζιρού εκμεταλλεύτηκε την… έξοδο του Μεσολογγίου του γκολκίπερ των γηπεδούχων και έφερε στα ίσα το ματς στο 42’. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Οσπίνα έσωσε σε δύο περιπτώσεις την ομάδα του από νέο σοκ, για να έρθει το εκπληκτικό γκολ του Εζίλ στο 87’ να ολοκληρώσει την ανατροπή της Άρσεναλ, που έφυγε με «διπλό» πρόκρισης από τη Βουλγαρίας, αφού εξασφάλισε και μαθηματικά -όπως και η Παρί- το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του Champions League.

Πλέον, αναμένεται… σφαγή την επόμενη αγωνιστική, καθώς η Άρσεναλ υποδέχεται την Παρί, στο μεγάλο ντέρμπι για την πρωτιά στον 1ο όμιλο και η Λουντογκόρετς τη Βασιλεία, στο ματς που θα κρίνει εν πολλοίς ποια εκ των δύο θα συνεχίσει στο Europa League.



Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο:

Λουντογκόρετς-Άρσεναλ 2-3
(12’ Καφού, 15’ Κεσερού - 20’ Τσάκα, 42’ Ζιρού, 87’ Εζίλ)

Βασιλεία-Παρί Σεν Ζερμέν 1-2
(76’ Τσούφι - 43’ Ματουιντί, 90’ Μενιέ)

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου:

Άρσεναλ 10 (12-3)
Παρί Σεν Ζερμέν 10 (9-3)
Βασιλεία 1 (2-8)
Λουντογκόρετς 1 (4-13)

Η επόμενη (5η) αγωνιστική (23/11):

Άρσεναλ-Παρί Σεν Ζερμέν
Λουντογκόρετς-Βασιλεία

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x