Stoiximan Super League

Ώρα αποδείξεων για ΑΕΚ

Μήνυμα πως διεκδικεί με αξιώσεις το φετινό πρωτάθλημα θέλει να στείλει απόψε η ΑΕΚ, η οποία θα κυνηγήσει τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό μέσα στ Καραϊσκάκη. Ποια τα πλάνα του Κετσπάγια.

Το πρώτο ντέρμπι της σεζόν είναι γεγονός. Και στην ΑΕΚ είναι «φτιαγμένοι» να πάρουν την πρώτη μεγάλη νίκη της χρονιάς, μέσα στο γήπεδο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό (20:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Στον «Δικέφαλο» θέλουν να αποδείξουν τη χρονική συγκυρία, τη στιγμή που οι Πειραιώτες δεν δείχνουν σε καλή κατάσταση, ενώ παράλληλα να στείλουν μήνυμα πως θα διεκδικήσουν με αξιώσεις το φετινό πρωτάθλημα.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια καταστρώνει εδώ και αρκετές μέρες τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει τους Αλμέιδα και Βάργκας, ενώ ο Πέτρος Μάνταλος θα αγωνιστεί με μάσκα μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο πρόσωπο.

Όλα δείχνουν ότι την «κιτρινόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ανέστης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γκάλο, Τσιγκρίνσι, Λέσκο και Ντίντακ Βίλα.

Την τριπλέτα στα χαφ θα αποτελέσουν ο Λαμπρόπουλος (ως κόφτης), με εσωτερικούς μέσους τους Γιόχανσον και Σιμόες. Στα άκρα της επίθεσης θα είναι οι Χριστοδουλόπουλος και Πατίτο Ροντρίγκες, με τον Μπακασέτα να είναι το φαβορί για να αγωνιστεί στην κορυφή.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπάρκας, Ντίας, Μανωλάς, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Πλατέλλας, Γαλανόπουλος, Τζανετόπουλος, Πέκχαρτ και Αραβίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x