Stoiximan Super League

Και πάλι στα γραφεία της ΑΕΚ ο Μοντανιέ

Ο Γάλλος τεχνικός και οι εκπρόσωποί του επέστρεψαν στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον δεύτερο κύκλο συζητήσεων με τους υπεύθυνους της Ένωσης.

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται και πάλι ο Φιλίπ Μοντανιέ για να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις για την υπογραφή συμβολαίων με την Ένωση.

Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είχαν διακοπεί για λίγες ώρες με τον Μοντανιέ και τον μάνατζέρ του να πηγαίνουν για να γευματίσουν στην Αθήνα και να συζητήσουν μόνοι τους τα όσα τέθηκαν επί τάπητος στις συζητήσεις που είχαν από το πρωί με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Πλέον, ο Μοντανιέ και ο εκπρόσωπός του θα μιλήσουν και πάλι με τον διευθυντή ποδοσφαίρου της Ένωσης για το ενδεχόμενο να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Βάσει των πληροφοριών που υπάρχουν για το πρώτο στάδιο των διαπραγματεύσεων υπάρχει μια διαφορά περίπου 150.000 ευρώ ανάμεσα στα χρήματα που ζητά και εκείνα που του προσφέρει η Ένωση. Ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία ότι μπορεί να γεφυρωθεί το χάσμα αυτό και να επέλθει πλήρης συμφωνία.

Οι δύο πλευρές έχουν ήδη συμφωνήσει στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου η οποία θα είναι δύο χρόνια.

Μέχρι το απόγευμα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών και να γνωρίζουμε -πιθανότατα- και το αποτέλεσμά τους. Και αυτό γιατί ο Μοντανιέ πρέπει να αναχωρήσει για τη Γαλλία και πάλι το βράδυ καθώς αύριο πρέπει να σχολιάσει το φιλικό παιχνίδι της εθνικής ομάδας της χώρας του με τη Σκοτία για τηλεοπτικό σταθμό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x