Stoiximan Super League

Θεοδωρίδης: «Όλο τα ίδια, τα ίδια και τα ίδια»

Δεν σχολίασε τα όσα έγιναν στη σύσκεψη της Super League ο Σάββας Θεοδωρίδης. Αισιόδοξος για την επανέναρξη του Κυπέλλου, υποσχόμενος φιλοξενία επιπέδου Champions League στον Παναθηναϊκό ενόψει ντέρμπι

Ο Σάββας Θεοδωρίδης δεν θέλησε να τοποθετηθεί στους δημοσιογράφους σχετικά με τα όσα έγιναν στη σύσκεψη της Σούπερ Λίγκας. Μετά το τέλος της, ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού μίλησε για το προσεχές ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό και υποσχέθηκε πως το «Καραϊσκάκη» θα είναι μοναστήρι. Παράλληλα, δήλωσε πως είναι άδικο για όλες της ομάδες η διακοπή του Κυπέλλου και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επανέναρξή του.

Αναλυτικά:

«Είχα καιρό να έρθω και ήρθα σήμερα. Ακουστήκανε οι γνώμες όλων δηλαδή τα ίδια και τα ίδια. Είπαν όλοι τις απόψεις τους, θα τα ξανασυζητήσουμε στο επόμενο συμβούλιο που θα συγκαλέσει ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας», είπε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

«Τα αποδυτήρια στο “Καραϊσκάκη” είναι μοναστήρι, έτσι θα είναι και με τον Παναθηναϊκό. Θέλω να παρακαλέσω τους φιλάθλους μας να είναι εκδηλωτικοί αλλά σε κόσμια πλαίσια. Ο Παναθηναϊκός θα έχει την αντιμετώπιση που πρέπει στο “Καραϊσκάκη”. Εύχομαι να γίνει ένα ματς σε εξαιρετική ατμόσφαιρα, επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ».


Για την διακοπή του Κυπέλλου: «Είναι πρόβλημα του ΠΑΟΚ και του κ. Σαββίδη αν δεν κατέβει. Ο θεσμός του Κυπέλλου είναι ιερός. Είναι ασέβεια για όλες τις ομάδες, από την στιγμή που γίνεται ένα επεισόδιο σε ένα γήπεδο. Σε όλα τα μέρη του κόσμου, στην Αγγλία, στην Ιταλία, είναι ιερός θεσμός. Αμα γίνουν επεισόδια δεν το συζητάω, να πληρώσει η ομάδα, όποια κι αν είναι αυτή. Εμάς στον Ολυμπιακό μας τραβάνε για ψύλλου πήδημα. Πιστεύω ότι θα γίνει το Κύπελλο. Πιστεύω ότι ο Κοντονής θα πάρει τις αποφάσεις του.

Έχουμε πάρει το πρωτάθλημα, είμαστε στον τελικό του Κυπέλλου. Ο καθένας λέει τη γνώμη του. Ο Ολυμπιακός έχει ή δεν έχει την καλύτερή ομάδα; Το είπε και ο προπονητής του ΠΑΟΚ και τον διώξανε. Και είπε μόνο για τον Φορτούνη. Έπρεπε να πει και για τους 11 παίκτες μας. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε ρυθμό, θα αρχίσουμε τα μπάνια σε λίγο κι έχουμε και τον τελικό του Κυπέλλου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x