Stoiximan Super League

«Κληρώνει» την Κυριακή το θρίλερ με Ναπολεόνι!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σίριαλ «Ναπολεόνι» στον Ατρόμητο, καθώς ο ΑΠΟΕΛ επιμένει, αλλά την ίδια στιγμή η πλευρά του παίκτη ετοιμάζεται να φέρει πρόταση από Τουρκία!

Αν και φαινόταν ότι το μέλλον του Στέφανο Ναπολεόνι θα ξεκαθαρίσει είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο πολύ γρήγορα, φαίνεται ότι θα υπάρξει «θρίλερ» μέχρι και τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής διορίας.

Ο ΑΠΟΕΛ που είναι ο άμεσα ενδιαφερόμενος έχει μεταφέρει στους ιθύνοντες στον Ατρόμητο μέχρι πού μπορούν να φτάσουν οικονομικά και από την άλλη οι Περιστεριώτες μένουν αμετακίνητοι ότι ο παίκτης θα γίνει κάτοικος Κύπρου μόνο στην περίπτωση που καλυφθεί το ποσό της ρήτρας (400.000 ευρώ) και τίποτα λιγότερο, καθώς ούτως ή άλλως τότε οι «κυανόλευκοι» δεν μπορούν να αρνηθούν.

«Για εμάς δεν έχει αλλάξει κάτι. Έχουμε ενημερώσει τον Ατρόμητο. Δεν θα αλλάξουμε κάτι με το στάτους που έχουμε θέσει ως όριο», τόνισε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της λευκωσιάτικης ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος στο πλαίσιο του παιχνιδιού τακτικής που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η αδιαλλαξία από πλευράς διοίκησης του Ατρόμητου, όπως είχαμε σημειώσει και τις προηγούμενες μέρες, εξηγείται στον τρόπο που έχει κινηθεί όλες αυτές τις μέρες ο ΑΠΟΕΛ και συγκεκριμένα ο τεχνικός διευθυντής, Σβέτοζαρ Σάπουριτς, προσεγγίζοντας παράνομα τον παίκτη (καθώς έχει συμβόλαιο που εκπνέει το 2017) και φτάνοντας σε συμφωνία μαζί του.

Την ίδια ώρα, όσο και να επιμένουν τα ρεπορτάζ από την Κύπρο, ο παίκτης δεν πιέζει τη διοίκηση να αποδεχθεί την πρόταση του ΑΠΟΕΛ και τονίζει ότι θα μετακομίσει στη Μεγαλόνησο μόνο αν ο Ατρόμητος του το επιτρέψει, καθώς δεν θέλει να χαλάσει τη σχέση του με τη διοίκηση της ομάδας, αναγνωρίζοντας τον τρόπο που του έχει συμπεριφερθεί όλα αυτά τα χρόνια της συνεργασίας τους.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, στη διοίκηση του Ατρόμητου μεταφέρθηκε από την πλευρά του ποδοσφαιριστή ότι την Κυριακή θα φτάσει στα γραφεία επίσημη προσφορά για την απόκτηση του Ιταλού από ομάδα της Τουρκίας! Είναι ξεκάθαρο ότι σε αυτή την περίπτωση, οι Τούρκοι θα έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν τις απαιτήσεις τόσο του Ατρόμητου όσο και του παίκτη με την υπόθεση να παίρνει το δρόμο της και ουσιαστικά τον ΑΠΟΕΛ να είναι ο… χαμένος της υπόθεσης.

Αυτό, γιατί, από την πλευρά του ο Ατρόμητος έχει κάνει εδώ και μέρες την προεργασία του και έχει έτοιμη τη διάδοχη λύση στην περίπτωση που αποχωρήσει ο Ιταλός επιθετικός και πρόκειται μάλιστα για περίπτωση που μόνο ως λύση ανάγκης δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ξεκαθαρίζεται, όμως, σε όλους τους τόνους πως ό,τι συμβεί, πρέπει να συμβεί την Κυριακή (31/1), ώστε να μπορέσει ο Ατρόμητος να κινήσει τις διαδικασίες για να προχωρήσει τη δική του μεταγραφή.

Εξάλλου, έχουν ενταθεί από την πλευρά του Μαρσελίνιο οι προσπάθειες ώστε να βρει ομάδα και να αποχωρήσει από το Περιστέρι.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x