sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Οκτώβριος: Ο μήνας του Ρονάλντο! (vids)

Δύσκολα ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα ξεχάσει τον Οκτώβριο του 2010. Ο λόγος; Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός κατάφερε μέσα σε τριάντα μέρες να πετύχει 13 γκολ σε εννέα αγώνες! Συγκεκριμένα, ο 25χρονος παίκτης σημείωσε 11 τέρματα με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης στο πρωτάθλημα και δύο με την εθνική Πορτογαλίας για τα προκριματικά του Euro 2012. Το sport-fm.gr σάς παρουσιάζει με τη βοήθεια βίντεο τα όσα έκανε τον δέκατο μήνα του χρόνου.

Δύσκολα ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα ξεχάσει τον Οκτώβριο του 2010. Ο λόγος; Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός κατάφερε μέσα σε τριάντα μέρες να πετύχει 13 γκολ σε εννέα αγώνες! Συγκεκριμένα, ο 25χρονος παίκτης σημείωσε 11 τέρματα με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης στο πρωτάθλημα και δύο με την εθνική Πορτογαλίας για τα προκριματικά του Euro 2012.

Το sport-fm.gr σάς παρουσιάζει με τη βοήθεια βίντεο τα όσα έκανε τον δέκατο μήνα του χρόνου

Η αρχή έγινε στις 3/10, όταν η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχθηκε την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Σε αυτό το ματς ο διεθνής άσος σκόραρε στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης και ήταν εκείνος που σημείωσε το έκτο γκολ (στο 89’) της ομάδας του, στο 6-1 απέναντι στην «Ντεπόρ».



Πέντε μέρες αργότερα (08/10) ο Ρονάλντο είχε υποχρεώσεις με την εθνική Πορτογαλίας, η οποία φιλοξένησε τη Δανία. Ο «CR7» σκόραρε στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης. Στις 12/10 οι Πορτογάλοι αντιμετώπισαν εκτός έδρας την Ισλανδία και εκείνος μπήκε φουριόζος στο ματς, αφού σκόραρε στο 3ο λεπτό του αγώνα.





Ο Ρονάλντο έδωσε συνέχεια στο σερί του στις 16 του μήνα, όταν σημείωσε δύο τέρματα με τη φανέλα της Ρεάλ στην έδρα της Μάλαγα. Ο Πορτογάλος δεν είχε ποτέ πετύχει τέσσερα γκολ σε έναν αγώνα, κάτι που έκανε στο 6-1 επί της Ρασίνγκ Σανταντέρ.





Ο μήνας του… μέλιτος για τον διεθνή άσο έκλεισε με τα δύο γκολ που πέτυχε χθες το βράδυ. Μάλιστα, ο ισπανικός Τύπος αναφέρει ότι αν συνεχίσει έτσι, δεν αποκλείεται να σπάσει το φράγμα των 50 γκολ σε μία σεζόν!



Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x