Δελτία Τύπου

Μπάλα υψηλής ορατότητας!

Η μπάλα υψηλής ορατότητας Nike Total 90 Tracer είναι η πιο ακριβής, άμεσα αποκρινόμενη και εντοπιζόμενη μπάλα ποδοσφαίρου που έχει σχεδιάσει ποτέ η Nike. Ο νέος χρωματικός συνδυασμός - με χρήση του πορφυρού και του κίτρινου - βελτιώνει την ορατότητα της μπάλας και επιτρέπει στους παίκτες να λαμβάνουν αποφάσεις σε κλάσματα δευτερολέπτου καθώς παίζουν μέσα στο γήπεδο.

Η μπάλα υψηλής ορατότητας Nike Total 90 Tracer είναι η πιο ακριβής, άμεσα αποκρινόμενη και εντοπιζόμενη μπάλα ποδοσφαίρου που έχει σχεδιάσει ποτέ η Nike. Ο νέος χρωματικός συνδυασμός - με χρήση του πορφυρού και του κίτρινου - βελτιώνει την ορατότητα της μπάλας και επιτρέπει στους παίκτες να λαμβάνουν αποφάσεις σε κλάσματα δευτερολέπτου καθώς παίζουν μέσα στο γήπεδο.

Η μπάλα υψηλής ορατότητας (Hi-Vis) Nike Total 90 Tracer έχει σχεδιαστεί για να ξεχωρίζει μέσα στο γήπεδο όταν επικρατούν δυσμενείς καιρικές συνθήκες, όπως ομίχλη, βροχή, χιόνι, χιονόνερο ή χαλάζι. Ο συνδυασμός υψηλής ορατότητας του κίτρινου και του πορφυρού περιλαμβάνει επιπρόσθετα φθορίζοντα και φωτεινά στοιχεία, τα οποία κάνουν ακόμα πιο ευδιάκριτη τη μπάλα υπό συνθήκες χαμηλού φωτισμού σε σχέση με τις προγενέστερες εκδόσεις της μπάλας ποδοσφαίρου υψηλής ορατότητας.

Η νέα μπάλα υψηλής ορατότητας Nike Total 90 Tracer χρησιμοποιείται σε κορυφαία επαγγελματικά πρωταθλήματα σε ολόκληρο τον κόσμο, όπως η Αγγλικό Premier League, η Ιταλική Serie A και η Ισπανική La Liga. Χάρη στο νέο περίβλημα υψηλής ορατότητας, το οποίο είναι κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, στα γραφικά υψηλών επιδόσεων και στη μοναδική κατασκευή πέντε στρωμάτων, η T90 Tracer Hi-Vis ενσωματώνει την καινοτομία στο ποδόσφαιρο. Σχεδιασμένη σύμφωνα με τις εγκεκριμένες προδιαγραφές της FIFA, με βάρος από 420 έως 445 γραμμάρια και με περιφέρεια από 68,5 έως 69,5 εκατοστά, αυτή η νέα μπάλα ποδοσφαίρου επιδεικνύει τα εξής χαρακτηριστικά:

Ακρίβεια

• Η Total 90 Tracer εξασφαλίζει απόλυτη ακρίβεια στα σουτ προς το τέρμα και τις πάσες υπό διάφορες συνθήκες και από διάφορες αποστάσεις.

Άμεσος Οπτικός Εντοπισμός

• Η μπάλα Total 90 Tracer High-Vis διαθέτει πορφυρά και κίτρινα φθορίζοντα και φωτεινά στοιχεία και ένα πολύχρωμο γραφικό μοτίβο που έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι βοηθά τους παίκτες να βλέπουν τη μπάλα και να ανταποκρίνονται σε αυτήν πολύ πιο γρήγορα από ποτέ άλλοτε.

• Η ασύμμετρη στάμπα υψηλής χρωματικής αντίθεσης δημιουργεί ένα ισχυρό οπτικό σήμα, το οποίο γίνεται αντιληπτό από την περιφερειακή όραση και βοηθά στη γρήγορη εστίαση του κύριου οπτικού πεδίου.

Συνεπής συμπεριφορά

• Το μικροσκοπικό ανάγλυφο του περιβλήματος ρυθμίζει τη ροή του αέρα με ισοδύναμο τρόπο σε ολόκληρη την επιφάνεια, εξασφαλίζοντας πιο ευθύγραμμη τροχιά, όπως ένα βέλος.

• Η αεροδυναμική της μπάλας υποβλήθηκε σε επιστημονικές δοκιμές σε αεροδυναμική σύραγγα στο Πανεπιστήμιο British Columbia.

• Οι δοκιμές δείχνουν ότι η Total 90 Tracer πετυχαίνει πάντοτε έναν στόχο διαμέτρου 3 ποδών, ενώ η αντίστοιχη μπάλα του κυριότερου ανταγωνιστή πετυχαίνει έναν στόχο διαμέτρου περίπου 6 ποδών, πράγμα που αποδεικνύει ότι η T90 Tracer έχει πάνω από δύο φορές συνεπέστερη συμπεριφορά απ' ότι το αντίστοιχο ανταγωνιστικό προϊόν.

Επαφή

• Το μοναδικό περίβλημα 5 στρωμάτων και η κατασκευή της Total 90 Tracer διευκολύνουν τον έλεγχό της από κάθε παίκτη.

• Η διαμόρφωση Geo II στα 32 τμήματα της επένδυσης της μπάλας δημιουργούν ένα ιδανικό σημείο πρόσκρουσης 360 μοιρών, κατανέμοντας ομοιόμορφα την πίεση σε ολόκληρη την μπάλα.

• Το βαμβακερό εσωτερικό υλικό υποστήριξης χαρίζει στη μπάλα καλύτερο σχήμα και μεγαλύτερη ευστάθεια.

• Ο αεροθάλαμος, ο οποίος είναι κατασκευασμένος από ανθρακούχο latex και διαθέτει 6 πτέρυγες, εξασφαλίζει στη μπάλα εκρηκτική επιτάχυνση, τόσο στο έδαφος όσο και στον αέρα.

Έλεγχος/Κοντρόλ

• Το ειδικά σχεδιασμένο ελαστικό στρώμα απόκρισης εξασφαλίζει καλύτερο έλεγχο της μπάλας καθώς απορροφά και αποθηκεύει την ενέργεια της πάσας ή του σουτ και την απελευθερώνει μόλις η μπάλα αρχίσει ξανά να κινείται.

• Το διογκωμένο με άζωτο αφρώδες υλικό από διασταυρωμένο πολυμερές εξασφαλίζει σταθερή αίσθηση της μπάλας ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

Η μπάλα ποδοσφαίρου υψηλής ορατότητας Nike Total 90 θα αρχίσει να διατίθεται από τα καταστήματα λιανικής πώλησης διεθνώς την 1η Οκτωβρίου, καθώς και από το www.nikestore.com. Για φωτογραφίες της μπάλας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.nikemedia.com.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x