Δελτία Τύπου

Να ξαναγίνει βασίλισσα!

Την νέα εντυπωσιακή εντός έδρας εμφάνιση της Ρεάλ έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν οι φίλοι της ομάδας της Μαδρίτης μέσα από το .

Την νέα εντυπωσιακή εντός έδρας εμφάνιση της Ρεάλ έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν οι φίλοι της ομάδας της Μαδρίτης μέσα από το www.sportfm-shop.gr.

Μετά τις μεταγραφές των Οζίλ, Κεντίρα και την έλευση του Ζοσέ Μουρίνο, η Ρεάλ εγκαινιάζει τη σεζόν με μια καταπληκτική εντός έδρας εμφάνιση. Η νέα φανέλα παραπέμπει στα τέλη της δεκαετίας του 90 και στις αρχές του 2000 ,όταν και ο σύλλογος μεσουρανούσε στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις.Η καινοτομία για τη νέα χρονιά είναι οι ακτίνες του ήλιου που φαίνεται να εκπέμπονται από το εμφατικό έμβλημα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο shop του NovaΣΠΟΡ FM, www.sportfm-shop.gr, έχετε τη δυνατότητα να τυπώσετε το επίσημο όνομα και νούμερο του αγαπημένου σας παίκτη. Ο Ρονάλντο, ο Κακά αλλά και ο Ντι Μαρία είναι οι τρεις πρώτοι στις προτιμήσεις των φίλων των Μερένχες.

Άμεσα, εύκολα και γρήγορα μπορείτε παραγγείλετε την επίσημη εμφάνιση της Ρεάλ Μαδρίτης ,είτε μέσω Ίντερνετ στο www.sportfm-shop.gr είτε μέσω τηλεφώνου στο 210-6753028

Η χρήση πιστωτικής κάρτας δεν είναι υποχρεωτική και οι παραγγελίες μπορούν να εκτελεστούν με τη μέθοδο της αντικαταβολής σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Για να δείτε τη νέα εμφάνιση της Ρεάλ Μαδρίτης κάντε κλικ εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x