Δελτία Τύπου

Η adidas χορηγός του 28ου Κλασικού Μαραθώνιου της Αθήνας

Η adidas χορηγός του 28ου Κλασικού Μαραθώνιου της Αθήνας

Η adidas, η μεγαλύτερη εταιρεία αθλητικών ειδών, γιορτάζει φέτος μαζί με όλους τους Έλληνες τα 2.500 χρόνια του πρώτου Μαραθωνίου της ιστορίας, υποστηρίζοντας το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς! Τον Οκτώβριο ολόκληρη η πόλη θα γιορτάζει στους ρυθμούς του επετειακού 28ου Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας, με κορύφωση την 31η του μήνα με την κούρσα του Μαραθωνίου δρόμου.

Η συνεργασία της adidas με τη μεγαλύτερη αθλητική δρομική διοργάνωση της χώρας είναι φυσική συνέχεια της πολύχρονης και στενής συνεργασίας της εταιρείας με τον ΣΕΓΑΣ ως Επίσημος Προμηθευτής Αθλητικής Ένδυσης των Εθνικών Ομάδων Στίβου. Με εμπειρία από τους μεγαλύτερους μαραθωνίους όπως της Βοστόνης, του Λονδίνου και του Βερολίνου, η adidas προμηθεύει το προσωπικό της και τους εθελοντές της διοργάνωσης με υψηλής ποιότητας αθλητικό υλικό σκοπεύοντας στην αναβάθμιση και καθιέρωσή του Κλασσικού Μαραθωνίου της Αθήνας ανάμεσα στους δημοφιλέστερους μαραθωνίους του κόσμου.

Στο πλαίσιο του 28ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών ο ΣΕΓΑΣ διοργανώνει από τις 28 έως τις 30 Οκτωβρίου 2010, την Athens Classic Marathon Expo στο χώρο του Ζαππείου Μεγάρου. Η adidas θα βρίσκεται στο χώρο με το adidas booth συνολικής έκτασης 100m2 όπου ο κάθε επισκέπτης θα μπορεί να ενημερωθεί και να προμηθευτεί προϊόντα running τελευταίας τεχνολογίας. Highlight της φετινής συλλογής running αποτελεί η επετειακή, συλλεκτική σειρά Supernova αφιερωμένη στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη σειρά ρούχων και παπουτσιών running, με τα επίσημα λογότυπα του Κλασσικού Μαραθωνίου αλλά και με αναφορά στη μεγάλη επέτειο από τη μάχη του Μαραθώνα και τον πρώτο μαραθώνιο στην ιστορία. Επιπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν την εξέλιξη των αθλητικών παπουτσιών running της adidas σε μία πρωτότυπη έκθεση μοντέλων από το 1952 (με τα παπούτσια του Emil Zatopek) έως και σήμερα.

Φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει το καινοτόμο adidas miCoach μία νέα interactive συσκευή προσωπικής προπόνησης που βοηθά όλους όσους αγαπούν το τρέξιμο και γενικότερα την άθληση να γίνουν καλύτεροι. Στο χώρο της έκθεσης θα λειτουργήσει ξεχωριστός χώρος δοκιμής του miCoach του μοναδικού συστήματος προπόνησης που σου δίνει φωνητικές οδηγίες κατά τη διάρκεια της άθλησης.

Από το Σάββατο 30 Οκτωβρίου, στο χώρο απέναντι από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο θα λειτουργήσει και φέτος ο χώρος φιλοξενίας για τους δρομείς και τους επισκέπτες, το adidas Marathon Camp. Πρόκειται για έναν ειδικά διαμορφωμένο πολυχώρο, όπου η adidas θα υποδέχεται τους επισκέπτες στο χώρο χαλάρωσης (resting area) και όπου οι δρομείς από όλο τον κόσμο θα μπορούν να ξεκουραστούν μετά τον αγώνα, να ανταλλάξουν απόψεις, να κερδίσουν δώρα και να απολαύσουν σνακ και αναζωογονητικά ποτά. Ξεχωριστή εμπειρία θα αποτελέσει ο χώρος αποκατάστασης και μασάζ με εξειδικευμένους φυσιοθεραπευτές να φροντίζουν τους δρομείς για ταχύτερη και σωστή αποθεραπεία.

Επιπλέον, στο χώρο θα λειτουργήσει κατάστημα που θα διαθέτει όλη την Επίσημη Συλλογή του Μαραθωνίου, όπως τη συλλεκτική συλλογή Supernova σε ρούχα και παπούτσια, καθώς και πλήθος t-shirts με γραφικά από τον Κλασσικό Μαραθώνιο.

Ο Οκτώβριος, είναι ο μήνας του Μαραθωνίου και η adidas θα είναι παρούσα στη μεγαλύτερη γιορτή της πόλης και σας προσκαλεί να ζήσετε μία μοναδική running εμπειρία.

*Την συλλεκτική σειρά Supernova μπορείτε να την προμηθευτείτε από τα καταστήματα της adidas: Kallithea, Athens Mall, Glyfada, Athens Heart, Peristeri, Piraeus (Gounari), Cosmos – Thessaloniki, Patra, Tripoli, Pantheon Larissa, Manolaki Str Larissa, Kalamata, Attika store & Psychiko.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x