Δελτία Τύπου

Turkish Airlines – Euroleague

Στη Βαρκελώνη, σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου, έγιναν την Τρίτη τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου σήματος της Turkish Airlines – Euroleague. Στον Πειραιά, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, θα γίνει τη Δευτέρα 18/10 η επίσημη πρεμιέρα του φετινού κορυφαίου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Στη Βαρκελώνη, σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου, έγιναν την Τρίτη τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου σήματος της Turkish Airlines – Euroleague.
Στον Πειραιά, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, θα γίνει τη Δευτέρα 18/10 η επίσημη πρεμιέρα του φετινού κορυφαίου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Στο παιχνίδι που θα ανοίξει την αυλαία της 1ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης (και μαζί της σεζόν), ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ρεάλ Μαδρίτης, θα δούμε για πρώτη φορά το λογότυπο στο παρκέ, αλλά και σε άλλα σημεία του γηπέδου.

Η επίσημη παρουσίαση, λοιπόν, μπορεί να έγινε στη Βαρκελώνη, τα αποκαλυπτήρια όμως θα γίνουν στην Ελλάδα, παρουσία μάλιστα και της Γενικής Διευθύντριας της Turkish Airlines στη χώρα μας, κυρίας Γκιουλάι Οζτούρκ.

«Η συμφωνία ανάμεσα στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και στην εταιρία μας, αποτελεί σταθμό και για τις δύο πλευρές. Εμείς, ως Turkish Airlines, επενδύουμε στον αθλητισμό και θέλουμε να είμαστε συμμέτοχοι σε κάθε μεγάλη αθλητική διοργάνωση. Αποτελεί μεγάλη χαρά για την THY, που την εμπιστεύθηκε η Euroleague. Επίσης, είναι ιδιαιτέρως σημαντικό ότι δέχθηκε μετά από πολλά χρόνια να δώσει το όνομά της σε μια εταιρία», δήλωσε η κυρία Οζτούρκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x