Τένις

Τα καταφέρνει και μόνη της η Λένα!

Με την Πέτρα Μάρτιτς πέρασαν στα ημιτελικά του διπλού του τουρνουά «ITF Athens Open 2010» στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Αντισφαίρισης στο Μαρούσι. Τα κατάφερε και μόνη της, όμως… Νίκησε 2-0 σετ την Ισπανίδα, Μαρία Τερέζα Τόρο Φλορ με 6-2, 6-4 και πέρασε στα ημιτελικά του μονού. Εκεί η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει αύριο την Σουζάνα Κούτσοβα από τη Σλοβακία.

Με την Πέτρα Μάρτιτς πέρασαν στα ημιτελικά του διπλού του τουρνουά «ITF Athens Open 2010» στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Αντισφαίρισης στο Μαρούσι. Τα κατάφερε και μόνη της, όμως…

Νίκησε 2-0 σετ την Ισπανίδα, Μαρία Τερέζα Τόρο Φλορ με 6-2, 6-4 και πέρασε στα ημιτελικά του μονού. Εκεί η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει αύριο την Σουζάνα Κούτσοβα από τη Σλοβακία.

«Αυτό ήταν ματς. Έπαιξα ελεύθερα και με τη βοήθεια του κόσμου, έφτασα σε μια εύκολη νίκη», δήλωσε η Δανιηλίδου και πρόσθεσε: «Αν παίξω έτσι όπως έπαιξα σήμερα θα είμαι στον τελικό. Όμως αύριο είναι μια καινούργια μέρα, ένας καινούργιος στόχος».

*Οι Ντιατσένκο (Ρωσία) / Σενογκλού (Τουρκία) θα είναι οι αντίπαλες των Δανιηλίδου και Μάρτιτς στον τελικό του Διπλού που θα γίνει την Κυριακή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x