Δελτία Τύπου

O ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ σκόραρε στην πρεμιέρα του Pro Evolution Soccer 2011!

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου η ποδοσφαιρική γιορτή της Κωτσόβολος για την κυκλοφορία του νέου του Pro Evolution Soccer 2011. Στο κατάστημα της Νο1 αλυσίδας καταστημάτων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στο The Mall Athens, συγκεντρώθηκαν πολλοί φίλοι του δημοφιλέστερου ποδοσφαιρικού παιχνιδιού για να παίξουν και να διασκεδάσουν με το PES 2011.

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου η ποδοσφαιρική γιορτή της Κωτσόβολος για την κυκλοφορία του νέου του Pro Evolution Soccer 2011.

Στο κατάστημα της Νο1 αλυσίδας καταστημάτων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στο The Mall Athens, συγκεντρώθηκαν πολλοί φίλοι του δημοφιλέστερου ποδοσφαιρικού παιχνιδιού για να παίξουν και να διασκεδάσουν με το PES 2011.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι νεαροί ποδοσφαιριστές Γιάννης Φετφατζίδης και Γιάννης Παπαδόπουλος οι οποίοι έδειξαν τις ικανότητες τους στο παιχνίδι ενώ δε σταμάτησαν να υπογράφουν αυτόγραφα! Επιπλέον, οι δύο ποδοσφαιριστές παρέλαβαν την προσφορά της Κωτσόβολος, που περιλαμβάνει κονσόλες και 30 παιχνίδια τα οποία θα δωριθούν στο Χατζηκυριάκειο ίδρυμα Πειραιά και στα παιδικά χωριά SOS.

Η εκδήλωση καλύφθηκε με ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή του NovaSport FM 94,6 με τους Γιώργο Θαναηλάκη, Σωτήρη Κωσταβάρα και Ελένη Περσία οι οποίοι έδωσαν το λόγο στους παίκτες και ξεσήκωσαν το κοινό!

Σχετικά με την εταιρεία ‘ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ’

Η ‘ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ’ είναι η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα. Η εταιρεία ‘ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ’ ξεκίνησε το 1950 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα. Σήμερα λειτουργεί 101 καταστήματα και απασχολεί πάνω από 2.000 εργαζομένους. Από το Σεπτέμβριο του 2004, κάτοχος της πλειονότητας του μεριδίου ιδιοκτησίας της εταιρίας είναι ο Όμιλος DSGi. Επιπλέον, η δυναμική ανάπτυξη της ‘ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ’ τα τελευταία χρόνια την έχει καταστήσει κυρίαρχο στην αγορά των ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα.

Η εταιρεία εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών, οικιακών συσκευών, φωτογραφικού εξοπλισμού, τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, καθώς και στις υπηρεσίες συντήρησης μετά την πώληση.

Σχετικά με τον Όμιλο DSGi plc
Η DSGi plc είναι ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαϊκούς ομίλους στην πώληση ηλεκτρικών ειδών. Ο Όμιλος εφαρμόζει μια πολιτική πολλαπλών καναλιών στη λιανική πώληση και το εμπόριο ηλεκτρικών ειδών, με περισσότερα από 1.300 καταστήματα και ηλεκτρονικά καταστήματα σε 28 χώρες, ενώ απασχολεί περίπου 40.000 εργαζόμενους. Κάθε χρόνο, περισσότεροι από 100 εκατομμύρια πελάτες πραγματοποιούν τις αγορές τους online και μέσα από τα καταστήματα του Ομίλου DSGi.

Οι Έλληνες καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιούν το site της ‘ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ’ στη διεύθυνση www.kotsovolos.gr , είτε για να κάνουν τις αγορές τους online, είτε για να κάνουν κράτηση των προϊόντων που τους ενδιαφέρουν (reservation), ώστε να τα παραλάβουν οι ίδιοι από το κατάστημα που τους εξυπηρετεί καλύτερα. Το site της ‘ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ’ είναι φιλικό προς τον χρήστη και παρέχει μέγιστη ασφάλεια ως προς τις δικτυακές συναλλαγές.

Οι αλυσίδες και οι ηλεκτρονικές αλυσίδες του Ομίλου DSGi plc περιλαμβάνουν τα Currys, Dixons.co.uk και PC World στη Μ. Βρετανία και Ιρλανδία, την Elkjop στις Σκανδιναβικές χώρες, τη UniEuro στην Ιταλία, την ‘ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ’ στην Ελλάδα, την ELECTRO WORLD στην Κεντρική Ευρώπη, την Ελλάδα και την Τουρκία, την PC City στην Ισπανία, την Ιταλία, τη Σουηδία και την Pixmania.com σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x