Δελτία Τύπου

Σπανούλης εν δράσει!

Δείτε απόψε στις 18.00 στο "Σπορ - Σκορ - Ρεκόρ" με τον Γιάννη Καρατζαφέρη. Στιγμιότυπα από την φιλική νίκη της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού απέναντι στην Φενερμπαχτσέ (63-77) στην Τουρκία στην πρώτη εμφάνιση του Βασίλη Σπανούλη με τα «ερυθρόλευκα».

Δείτε απόψε στις 18.00 στο "Σπορ - Σκορ - Ρεκόρ" με τον Γιάννη Καρατζαφέρη.

• Αναλυτικό ρεπορτάζ από την εντός έδρας ήττα του Παναθηναϊκού από την Κοπεγχάγη (0-2) που δείχνει και πρόωρο αποκλεισμό της ομάδας από τον θεσμό ενώ πλέον δυσκολεύει και το Γιουρόπα Λιγκ. Γιατί το τριφύλλι παρουσίασε αυτή την τραγική εικόνα, τι εννοούσε για βαθιές τομές στην ομάδα ο Νικόλας Πατέρας, τις δηλώσεις του Νίκου Νιόπλια , τις αντιδράσεις του κόσμου αλλά και τα λόγια των παικτών.

• Την ατάκα του Δέλλα «Τώρα μιλάνε οι άντρες» στην χθεσινή Συνέντευξη Τύπου ενόψει του αποψινού αγώνα με την Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη. Τα πλάνα του Κόλα και τα ραντεβού του Σταύρου Αδαμίδη με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Μίνι αφιέρωμα στους Ρώσους και τι λέει ο Σπαλέτι για την ελληνική ομάδα. Μεταδίδει από την Αγία Πετρούπολη ο Θοδωρής Ραλλής.

• Με «4-4-2» και συνταγή …Αθλέτικο Μαδρίτης ο Άρης αντιμετωπίζει την Ρόζενμποργκ εκτός έδρας με στόχο να γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα που θα κερδίσει μέσα στο Τροντχάιμ. Μεταδίδει από την Νορβηγία ο Βαγγέλης Πουλιανίτης.

• Δεκατρία χρόνια μετά τον θρίαμβο του Χάιμπουρι ο ΠΑΟΚ επιζητά απόψε στην Τούμπα την νίκη απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ με Μουσλίμοβιτς- Τσιρίλο και Ελ Ζάρ στην 11άδα. Τι δήλωσε ο Δερμιτζάκης χθες ενόψει της αποψινής αναμέτρησης.

• Από το στούντιο της Θεσσαλονίκης ο Κωστής Ραπτόπουλος αναλύει και μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα του Άρη και του ΠΑΟΚ λίγο πριν από την σέντρα.

• Έτοιμος ο Ιμπαγάσα για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου. Τι δήλωσε ο Φουστέρ στην βράβευση του για την προσαρμογή του στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό.

• Στιγμιότυπα από την φιλική νίκη της ομάδας Μπάσκετ του Ολυμπιακού απέναντι στην Φενέρμπαχτσέ ( 63-77) στην Τουρκία στην πρώτη εμφάνιση του Βασίλη Σπανούλη με τα «ερυθρόλευκα».

• Προαναγγελία από τα σημαντικότερα παιχνίδια που περιλαμβάνει το αποψινό μενού στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x