Δελτία Τύπου

Στα κίτρινα η Άρσεναλ

Την νέα εντυπωσιακή εκτός έδρας εμφάνιση της Άρσεναλ έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν οι φίλοι της ομάδας του Λονδίνου μέσα από το

Την νέα εντυπωσιακή εκτός έδρας εμφάνιση της Άρσεναλ έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν οι φίλοι της ομάδας του Λονδίνου μέσα από το www.sportfm-shop.gr

Μετά την μεταγραφή του Τσαμάκ και την παραμονή του Φαμπρεγας η Άρσεναλ εγκαινιάζει τη σεζόν με μια καταπληκτική κίτρινη εμφάνιση. Στο εσωτερικό της φανέλας, πίσω από το έμβλημα της ομάδας, υπάρχει η στάμπα με τη φράση "Victoria Concordia Crescit", το σύνθημα της ομάδας στα λατινικά που σημαίνει "Νίκη μέσω της αρμονίας". Το κλασικό κίτρινο χρώμα που χρησιμοποιεί η Άρσεναλ θυμίζει τη νίκη τίτλου της ομάδας στο πρωτάθλημα του 1989, στο Άνφιλντ. Ο γιακάς σχήματος V, οι μανσέτες και οι ψιλές ρίγες στην κίτρινη φανέλα έχουν βαθύ κόκκινο χρώμα όπως οι φανέλες που φορούσε η ομάδα τον πρώτο χρόνο της ίδρυσης της και και τον τελευταίο χρόνο που έφυγε από το Χάιμπουρι.

Για να την δείτε, κάντε κλικ εδώ

Στο shop του ΝοvaΣπορFm www.sportfm-shop.gr, έχετε τη δυνατότητα να τυπώσετε το επίσημο όνομα και νούμερο του αγαπημένου σας παίκτη.

Άμεσα, εύκολα και γρήγορα μπορείτε παραγγείλετε την επίσημη εμφάνιση της Άρσεναλ, είτε μέσω Ίντερνετ στο www.sportfm-shop.gr είτε μέσω τηλεφώνου στο 2106753028.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x