Δελτία Τύπου

Δείτε ζωντανά το Διεθνές Σιρκουί Καρτ Πάτρας

To Διεθνές Σιρκουί Καρτ Πάτρας - P.I.C.K είναι η μεγάλη έκπληξη στον μηχανοκίνητο αθλητισμό αφού πρόκειται για τον μοναδικό αγώνα καρτ στην Ελλάδα που μετατρέπει τους δρόμους της πόλης της Πάτρας σε μία ασφαλή αλλά και ταχύτατη πίστα αγώνων. Η Λουξ Μαρλαφέκας στηρίζει για 2η συνεχή χρονιά το Διεθνές Σιρκουί Καρτ Πάτρας - P.I.C.K, που πραγματοποιείται στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2010.

To Διεθνές Σιρκουί Καρτ Πάτρας - P.I.C.K είναι η μεγάλη έκπληξη στον μηχανοκίνητο αθλητισμό αφού πρόκειται για τον μοναδικό αγώνα καρτ στην Ελλάδα που μετατρέπει τους δρόμους της πόλης της Πάτρας σε μία ασφαλή αλλά και ταχύτατη πίστα αγώνων.

Η Λουξ Μαρλαφέκας στηρίζει για 2η συνεχή χρονιά το Διεθνές Σιρκουί Καρτ Πάτρας - P.I.C.K, που πραγματοποιείται στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2010.

Η Λουξ προσκαλεί όσους δεν καταφέρουν να παρακολουθήσουν την αγωνιστική αυτή γιορτή από κοντά, να αποκτήσουν δωρεάν πρόσβαση στο www.loux.gr και με μία απλή εγγραφή στην πλατφόρμα ζωντανών μεταδόσεων να παρακολουθήσουν όχι μόνο τις εκδηλώσεις που θα μεταδίδονται ζωντανά, αλλά και ένα τεράστιο πλήθος οπτικοακουστικού υλικού κατ’ απαίτηση (on-demand), που θα καλύπτει άλλες πτυχές των αγώνων, όπως συνεντεύξεις, αποτελέσματα, κατατάξεις κλπ.

Από κοντά ή από την οθόνη σας, απολαύστε ζωντανά την δράση και την αδρεναλίνη της ταχύτητας σε έναν ξεχωριστό αγώνα που θα αγαπήσετε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x