Δελτία Τύπου

Διεθνείς Επίλεκτοι: Θέαμα στο Κατάκολο!

Γοήτευσαν τους θεατές οι Γιώργος Αμαντίδης, Ντανιέλ Μπατίστα, Κώστας Φραντζέσκος, Σπύρος Μαραγκός, Κυριάκος Τοχούρογλου, Reis Wellington και ο Κώστας Σόμμερ!

Γοήτευσαν τους θεατές οι Γιώργος Αμαντίδης, Ντανιέλ Μπατίστα, Κώστας Φραντζέσκος, Σπύρος Μαραγκός, Κυριάκος Τοχούρογλου, Reis Wellington και ο Κώστας Σόμμερ!

Στο Κατάκολο Ηλείας βρέθηκε η ομάδα των Διεθνών Επίλεκτων Ποδοσφαιριστών το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Αυγούστου χαρίζοντας πλούσιο θέαμα και εντυπωσιακές ενέργειες σε αγώνες επίδειξης που διοργανώθηκαν στην παραλία Αλκυώνα, από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηλείας, με πρωτοβουλία του Νομάρχη κου Χαράλαμπου Καφύρα, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Άθλησης Δήμου Πύργου.

Η αποστολή των Επίλεκτων που αποτελούνταν από τους Γιώργο Αμαντίδη, Ντανιέλ Μπατίστα, Κώστα Φραντζέσκο, Σπύρο Μαραγκό, Κυριάκο Τοχούρογλου, Reis Wellington αλλά και τον Κώστα Σόμμερ, βρέθηκε στο Κατάκολο από το Σάββατο, με σκοπό να προσφέρει πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ στους θεατές, δίνοντας το απόγευμα της ίδιας ημέρας αγώνα επίδειξης με ομάδα Επιλέκτων του Πύργου, στις πολύ ωραίες εγκαταστάσεις δίπλα στο beach bar BANANA.

Η αναμέτρηση ήταν συγκλονιστική, με ανατροπές και πολύ όμορφες ενέργειες και βρήκε νικήτρια την ομάδα των Διεθνών Επίλεκτων με 6-5. Σε μεγάλα κέφια ήταν ο Σπύρος Μαραγκός ο οποίος και πέτυχε 2 γκολ, και τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Αμανατίδης, Φραντζέσκος, Wellington και Σόμμερ, που σκόραραν από ένα τέρμα, ο τελευταίος μάλιστα με πολύ εντυπωσιακό τρόπο! Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο – πολύ αγαπητός στο κοινό του Πύργου από το πέρασμά του στον Πανηλειακό – Κυριάκος Τοχούρογλου με τα τρομερά του ρεφλέξ, αναγκάζοντας τους θεατές να τον χειροκρατήσουν πολλές φορές! Για την ομάδα του Πύργου, οι Μόσχοβος και Νούσιας (κατά του παλιού του συμπαίκτη, Τοχούρογλου) σκόραραν από 2 φορές, και ένα τέρμα πέτυχε ο Παρασκευόπουλος.

Το απόγευμα της Κυριακής, οι Διεθνείς Επίλεκτοι έδωσαν το 2ο αγώνα τους, απέναντι στην ομάδα των «Los Pyrgos Galaxy» που τις προηγούμενες ημέρες είχε κατακτήσει την πρώτη θέση σε τοπικό τουρνουά. Σε ένα κατάμεστο και γεμάτο παλμό γήπεδο συνεχίζοντας με κεκτημένη ταχύτητα από την προηγούμενη ημέρα, οι Διεθνείς Επίλεκτοι επικράτησαν με 8-6. Οι Μπατίστα, Μαραγκός αλλά και ο Κώστας Σόμμερ σκόραραν από δύο φορές, ενώ τέρματα πέτυχαν και οι Αμανατίδης και Φραντζέσκος. Την παράσταση όμως έκλεψε ο Βραζιλιάνος Reis Wellington με τις εντυπωσιακές εμπνεύσεις του που όμως είχε την ατυχία να τις βλέπει να σταματούν στα δοκάρια ή στον αντίπαλο πορτιέρο. Για την ομάδα των «Los Pyrgos Galaxy», χατ τρικ πέτυχε ο Μακρής, δυο γκολ ο Μπερέτσος και ένα ο Τζορμπατζάκης.

Η λήξη του αγώνα, βρήκε την ομάδα των Επίλεκτων περικυκλωμένη από θαυμαστές όλων των ηλικιών και των δύο φύλων που ζητούσαν αυτόγραφα και φωτογραφίζονταν μαζί τους. Στη συνέχεια, ακολούθησαν απονομές από το Νομαρχιακό Σύμβουλο κ. Γιάννη Αργυρόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Πύργου και Πρόεδρο του ΟΑΔΠ κ. Γιάννη Αργυρόπουλο και το Δήμαρχο Πύργου κ. Μάκη Παρασκευόπουλο στις νικήτριες ομάδες του τουρνουά, ενώ στη συνέχεια ο Νομάρχης Ηλείας κος Χαράλαμπος Καφύρας παρέδωσε αναμνηστικά μετάλλια στην αποστολή των Διεθνών Επίλεκτων, με την πεποίθηση πως η συγκεκριμένη διοργάνωση θα επαναληφθεί και την επόμενη χρονιά.

Η συνέχεια δόθηκε στο BANANA Beach Bar όπου θεατές, διοργανωτές και συμμετέχοντες διασκέδασαν στους ρυθμούς του beach party που είχε στηθεί.

Το Κατάκολο ήταν ο πέμπτος σταθμός για την ομάδα των Διεθνών Επίλεκτων αυτό το καλοκαίρι, μετά τη Σάμο, την Ιτέα, τα Στύρα και το Αλιβέρι.

Οι συνθέσεις:
ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΠΥΡΓΟΥ: Χ. Καραλής, Κ. Κολοσκόπης, Σ. Νούσιας, Γ. Μόσχοβος, Μπ. Κύτταρης, Δ. Τριγάζης, Ι. Αβραμόπουλος, Σ. Τζέμος, Χ. Παρασκευόπουλος, Φ. Δασκαλόπουλος

LOS PYRGOS GALAXY: Σ. Παπαγεωργίου, Γ. Μικελόπουλος, Α. Μπερέτσος, Θ. Μαζης, Τρ. Τζορμπατζάκης, Σπ. Μακρής, Δ. Δημητρακόπουλος, Φ. Γιαρμενίτης.

Χορηγοί επικοινωνίας των Διεθνών Επίλεκτων Ποδοσφαιριστών είναι η εφημερίδα SPORTDAY και ο ραδιοφωνικός σταθμός NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x