Δελτία Τύπου

Manchester United CODE RED

Η Nike προσφέρει στους φιλάθλους πρόσβαση τα άδυτα της Manchester United μέσω του Facebook. Η περίοδος προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική σαιζόν έχει ζωτική σημασία για κάθε ομάδα.

Η Nike προσφέρει στους φιλάθλους πρόσβαση τα άδυτα της Manchester United μέσω του Facebook. Η περίοδος προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική σαιζόν έχει ζωτική σημασία για κάθε ομάδα. Για τη Manchester United, αυτή είναι η εποχή όπου τίθενται τα θεμέλια για μια σαιζόν που θα οδηγήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτή την περίοδο οι νεαροί παίκτες αποδεικνύουν ότι αξίζουν μια θέση στην αρχική ενδεκάδα και η ομάδα χτίζει τη φυσική κατάσταση για μια σαιζόν στην οποία θα επιδιώξει να κατακτήσει τα πάντα.

Για πρώτη φορά, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας CODE RED της Nike, η Manchester United προσκαλεί τους φιλάθλους στα άδυτα της προετοιμασίας αλλά και της περιοδείας στις ΗΠΑ, στον Καναδά και το Μεξικό. Είναι μια ευκαιρία να δει κανείς την ομάδα να προπονείται, να ακούσει πληροφορίες απευθείας από τους παίκτες, από τους προπονητές και από ορισμένα από τα θρυλικά ονόματα που έχουν κατά καιρούς φορέσει τη φανέλα της Man Utd.

Οι φίλαθλοι μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην επιλογή των στοιχείων που θα προβάλλονται στο CODE RED. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν της σελίδα του Nike Football στο Facebook για να προτείνουν τους παίκτες με τους οποίους θα ήθελαν να μιλήσουν και τις ερωτήσεις που θα ήθελαν να τους υποβάλλουν. Αν κάποια ερώτησή τους απαντηθεί, θα λάβουν μια ποδοσφαιρική φανέλα υπογεγραμμένη από τον εν λόγω παίκτη. Οι φίλαθλοι θα έχουν επίσης την ευκαιρία να κερδίσουν το κορυφαίο βραβείο: μια ημέρα μαζί με τη Man Utd κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της για τη νέα αγωνιστική περίοδο, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις προπόνησης της ομάδας στο Carrington.

Οι Rio Ferdinand, Wayne Rooney, Paul Scholes, Patrice Evra, Ji-Sung Park, Nani και Darren Fletcher πρωταγωνιστούν στο πρώτο video CODE RED που γίνεται από σήμερα διαθέσιμο οnline. Και θα ακολουθήσουν πολλά ακόμα, από τους παίκτες και τη διοίκηση της ομάδας.

Οι φίλαθλοι μπορούν να επισκέπτονται τη σελίδα του Nike Football στο Facebook http://www.facebook.com/nikefootballgreece για να ενημερώνονται σχετικά με την τουρνέ προετοιμασίας της Manchester United και για να βρίσκονται πιο κοντά στους παίκτες.

Δείτε το σχετικό video:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x