Δελτία Τύπου

Η οδύσσεια της Σιγκαπούρης

Η Οδύσσεια Σιγκαπούρη 2010 είναι ο πρώτος τρισδιάστατος εικονικός κόσμος που αναπτύχθηκε με βάση ένα Ολυμπιακό γεγονός. Ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2010 και έκτοτε προσφέρει στους νέους τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στις αναζητήσεις και τα παιχνίδια σε ένα φουτουριστικό περιβάλλον.

Η Οδύσσεια Σιγκαπούρη 2010 είναι ο πρώτος τρισδιάστατος εικονικός κόσμος που αναπτύχθηκε με βάση ένα Ολυμπιακό γεγονός. Ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2010 και έκτοτε προσφέρει στους νέους τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στις αναζητήσεις και τα παιχνίδια σε ένα φουτουριστικό περιβάλλον. Ταξιδεύοντας μέσα στο χώρο και το χρόνο, οι νέοι από όλο τον κόσμο έχουν τη δυνατότητα να ενστερνιστούν το πνεύμα των πρώτων «Ολυμπιακών Αγώνων Νέων Σιγκαπούρη 2010» μέσα από ένα διασκεδαστικό και διαδραστικό παιχνίδι.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Infocomm Development Authority of Singapore (IDA) και της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων Νέων Σιγκαπούρη 2010, όπου αξιοποιεί τον κόσμο της τεχνολογίας για να παρουσιάσει μια συναρπαστική εικονική εμπειρία των πρώτων «Ολυμπιακών Αγώνων Νέων Σιγκαπούρη 2010».

Key Features της Οδύσσειας

Η Οδύσσεια Σιγκαπούρη 2010 προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να εντρυφήσουν στο online περιβάλλον των «Ολυμπιακών Αγώνων Νέων Σιγκαπούρη 2010». Μέσα από online παιχνίδια, multimedia περιεχόμενο και δραστηριότητες που συνδέονται με τα πραγματικά παγκόσμια γεγονότα της Σιγκαπούρης, οι χρήστες μαθαίνουν για τις Ολυμπιακές αξίες. Οι νέοι που δεν θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν την Σιγκαπούρη, μπορούν να γνωρίζουν τα αξιοθέατά της, να δουν τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Νέων, ακόμη και να γίνουν Ολυμπιακοί αθλητές σε διάφορα Ολυμπιακά Αθλήματα.

Οι δυνατότητες του χρήστη:

•Επιλογές προσαρμογής Avatar, τα καταστήματα και τα αποθέματα
Οι χρήστες δημιουργούν το δικό τους avatar μέσα από επιλογές για το σώμα, τα χαρακτηριστικά του προσώπου και τα ρούχα.

•Λειτουργίες Κοινωνικής Αλληλεπίδρασης
Χαρακτηριστικά όπως το chat επιτρέπουν στους χρήστες να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.

•Εικονική αναπαράσταση εγκαταστάσεων Σιγκαπούρη 2010
Υπάρχει εικονική απεικόνιση του Διεθνούς Συνεδριακού Κέντρου, γνωστό και ως Suntec City, το νησί της περιπέτειας Pulau Ubin, το Float@Marina Bay, το Αθλητικό Σχολείο της Σιγκαπούρης και το Ολυμπιακό Χωριό Νέων.

•Ολυμπιακά Αθλήματα Multi-player 3D στον κόσμο του έτους 3010
Τα Multi-player 3D παιχνίδια βρίσκονται σε διάφορες αθλητικές εγκαταστάσεις του 3010, και οι χρήστες μπορούν να ανταγωνιστούν σε πραγματικό χρόνο σε μια ποικιλία από Ολυμπιακά Αγωνίσματα όπως τοξοβολία, μπάσκετ, σκοποβολή κ.α. Υπάρχουν in-world leaderboards για να επισημάνουν τους top 10 σκόρερ.

•Παιχνίδια Flash
Τα παιχνίδια flash βρίσκονται στον κόσμο του σήμερα, του 2010, και στόχο έχουν να διδάξουν τους χρήστες σχετικά με τα Ολυμπιακά αθλήματα και άλλα θέματα του προγράμματος «Πολιτισμός & Εκπαίδευση».

•Club System
Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ομάδες με τους φίλους τους ή με άλλους χρήστες που συναντιούνται μέσα στο παιχνίδι.

•Skill System
Καθώς οι χρήστες παίζουν και συγκεντρώνουν πόντους, ανεβαίνουν επίπεδο και μαθαίνουν νέες δεξιότητες για τη βελτίωση των ιδιοτήτων των avatars τους.

Για να ζήσετε την εμπειρία: http://www.singapore2010odyssey.sg/

Σιγκαπούρη 2010 Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων

Η Σιγκαπούρη πρόκειται να διεξάγει τους πρώτους στην ιστορία Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων που θα πραγματοποιηθούν από τις 14 έως τις 26 Αυγούστου 2010. Οι «Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων Σιγκαπούρη 2010» θα φιλοξενήσουν περίπου 5.000 αθλητές και εκπροσώπους από 205 Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές, μαζί με περίπου 1.200 εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, 20.000 εθελοντές και 370.000 θεατές. Οι νεαροί αθλητές - ηλικίας μεταξύ 14 και 18 ετών - θα διαγωνιστούν σε 26 αθλήματα και θα συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης.

Σκοπός των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων είναι να εμπνεύσουν τους νέους παγκοσμίως να αγκαλιάσουν, να ενστερνιστούν και να εκφράσουν τις Ολυμπιακές Αξίες, την τελειότητα, τη φιλία και το σεβασμό. Πρόκειται να αφήσουν μια αθλητική, πολιτισμική και εκπαιδευτική κληρονομιά στους νέους της Σιγκαπούρης αλλά και ολόκληρου του κόσμου καθώς επίσης να ενισχύσουν και να αναδείξουν τον αθλητικό πολιτισμό τόσο τοπικά όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε: www.singapore2010.sg

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x