Δελτία Τύπου

Nike Ball Man

Για να τιμήσει το όμορφο άθλημα, η Nike παρουσιάζει τον "Ball Man" - έναν γιγαντιαίο ποδοσφαιριστή ύψους 21 μέτρων, ο οποίος κατασκευάστηκε από 5.500 μπάλες, ζυγίζει πάνω από 4,5 τόνους και κρέμεται από το αίθριο του ονομαστού Carlton Centre στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νοτίου Αφρικής.

Για να τιμήσει το όμορφο άθλημα, η Nike παρουσιάζει τον "Ball Man" - έναν γιγαντιαίο ποδοσφαιριστή ύψους 21 μέτρων, ο οποίος κατασκευάστηκε από 5.500 μπάλες, ζυγίζει πάνω από 4,5 τόνους και κρέμεται από το αίθριο του ονομαστού Carlton Centre στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νοτίου Αφρικής.

Δείτε τον Ball Man στη ΣΠΟΡ FM web TV.

Ο Ball Man δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας μια τρισδιάστατη εικόνα ενός αθλητή και ευθυγραμμίζοντας στη συνέχεια κάθε μία από τις 5.500 μπάλες ώστε να προκύψει το γιγάντιο θέαμα που κυριαρχεί στον χώρο του αίθριου. Τα τμήματα του γιγαντιαίου ποδοσφαιριστή συνδέθηκαν μεταξύ τους χρησιμοποιώντας πάνω από 10 χιλιόμετρα συρματόσχοινου και αναρτήθηκαν από την οροφή του αίθριου. Η εγκατάσταση χρειάστηκε τρεις εβδομάδες και αποτελεί μια επίδειξη των πιο πρόσφατων καινοτομιών στα προϊόντα της Nike.

Περιλαμβάνει εμφανίσεις εθνικών ομάδων υψηλών επιδόσεων που ζυγίζουν ελάχιστα, από την φημισμένη συλλογή της Nike* για τις εννέα ομάδες στις οποίες είναι χορηγός και συμμετέχουν στη μεγαλύτερη διεθνή ποδοσφαιρική διοργάνωση - όλες οι εμφανίσεις είναι κατασκευασμένες από 100% ανακυκλωμένο πολυεστέρα.

Τα τέσσερα μοντέλα υποδημάτων μικρού βάρους της Nike από τη σειρά Elite Series που παρουσιάστηκε πρόσφατα επιδεικνύονται επίσης σε τρισδιάστατη μορφή με διαστάσεις ενός μέτρου, "αιωρούμενα" πάνω σε βάσεις ώστε να προβάλλεται το καινοτομικό μικρό τους βάρος.

Διαστάσεις και χαρακτηριστικά του "Ball Man":

Ένας ποδοσφαιριστής ύψους 21 μέτρων, κατασκευασμένος από 5.500 μπάλες, ο οποίος ζυγίζει 4,75 τόνους
Ο "Ball Man" ζυγίζει 4,75 τόνους
Οι μπάλες συγκρατούνται μεταξύ τους με συρματόσχοινα συνολικού μήκους 10 χιλιομέτρων
Ο "Ball Man" της Nike θα παραμείνει στο σημείο όπου έχει αναρτηθεί μέχρι τον Αύγουστο

Η διαδικασία σχεδιασμού εξασφάλισε ότι οι μπάλες θα μπορούν να αποσυναρμολογηθούν και να διανεμηθούν στην κοινότητα μόλις τελειώσει η επίδειξη τον Αύγουστο. Οι φίλαθλοι μπορούν επίσης να υποβάλλουν προσωπικά μηνύματα προς τους αγαπημένους τους παίκτες, τα οποία μπορεί να έχουν την ευκαιρία να προβληθούν στην διαδραστική LED οθόνη στο Life Center, μέσω τερματικών εγκατεστημένων στο αίθριο. Επιπλέον, οι φίλαθλοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο The Chance και να βλέπουν τα τελευταία νέα στο nikefootball.com.

Όλα τα προϊόντα Nike που επιδεικνύονται στην εγκατάσταση στο Carlton διατίθενται από το nikestore.com.

*Οι εννέα ομάδες στις οποίες είναι χορηγός η Nike είναι οι: Βραζιλία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Σερβία, Σλοβενία, ΗΠΑ, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Νότια Κορέα (Δημοκρατία της Κορέας).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x