Δελτία Τύπου

Φωτίστε το Γιοχάνεσμπουργκ

Nike Football δημιουργεί τον μεγαλύτερο φωτεινό πίνακα διαφημίσεων στην Αφρική- Στο κέντρο του Γιοχάνεσμπουργκ υπάρχει ένας ουρανοξύστης ψηλός σαν πύργος. Είναι ένα από τα πιο ονομαστά κτίρια της πόλης, το Life Center. Αυτό το εντυπωσιακό κτίριο διαθέτει 30 ορόφους και φτάνει σε ύψος 138 μέτρων. Είναι το τέταρτο ψηλότερο κτίριο στο Γιοχάνεσμπουργκ και για τη Nike αποτελεί το πιο πρόσφατο σημείο διακρατικής ψηφιακής επικοινωνίας.

Nike Football δημιουργεί τον μεγαλύτερο φωτεινό πίνακα διαφημίσεων στην Αφρική- Στο κέντρο του Γιοχάνεσμπουργκ υπάρχει ένας ουρανοξύστης ψηλός σαν πύργος. Είναι ένα από τα πιο ονομαστά κτίρια της πόλης, το Life Center. Αυτό το εντυπωσιακό κτίριο διαθέτει 30 ορόφους και φτάνει σε ύψος 138 μέτρων. Είναι το τέταρτο ψηλότερο κτίριο στο Γιοχάνεσμπουργκ και για τη Nike αποτελεί το πιο πρόσφατο σημείο διακρατικής ψηφιακής επικοινωνίας.

Το κτίριο διαθέτει έναν διαδραστικό φωτεινό πίνακα διαφημίσεων με οθόνη τεχνολογίας LED, πλαισιωμένο με φωτογραφίες του Cristiano Ronaldo και του Robinho ύψους 90 m. Η οθόνη έχει μέγεθος σχεδόν ίσο με το μισό ενός γηπέδου ποδοσφαίρου και επιτρέπει στους φιλάθλους από ολόκληρο τον κόσμο να γράψουν τους δικούς τους τίτλους και να φωτίσουν τον ορίζοντα του Γιοχάνεσμπουργκ.

Αυτή η φιλόδοξη διαδραστική εγκατάσταση επιτρέπει στους φιλάθλους να υποβάλλουν προσωπικά μηνύματα για να εμπνεύσουν τους αγαπημένους τους παίκτες και να δουν στη συνέχεια αυτά τα μηνύματα να προβάλλονται σαν video κινουμένων σχεδίων σε τεράστιο μέγεθος, ψηλά πάνω από την πόλη του Γιοχάνεσμπουργκ.

Αυτή η εμπειρία αποτελεί μέρος των ιδιαίτερα επιτυχημένων δραστηριοτήτων της Nike φέτος το καλοκαίρι, όπου η εταιρεία έδωσε τον καλύτερο εαυτό της δημιουργώντας Εμφανίσεις Εθνικών Ομάδων από ανακυκλωμένα υλικά καθώς και τη σειρά υποδημάτων Elite Series, σε συνδυασμό με τις διαρκείς επικοινωνιακές ενέργειες που συνεχίζουν να ενισχύουν τη θέση της Nike ως κορυφαία εταιρεία προϊόντων ποδοσφαίρου διεθνώς.

"Μας συναρπάζει το γεγονός ότι προσφέρουμε έναν ακόμα συγκλονιστικό τρόπο εξασφάλισης της συμμετοχής και παροχής έμπνευσης στους φιλάθλους σε ολόκληρο τον κόσμο, ο οποίος τους φέρνει ακόμα πιο κοντά στους ήρωές τους" είπε ο Πρόεδρος και ΠΔΣ της Nike, Mark Parker. "Πρόκειται για ένα ακόμα σπουδαίο παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο συνεχώς δημιουργούμε σχέσεις με τους φιλάθλους, προωθώντας τον διαχωρισμό και την ανάπτυξη για τα επώνυμα προϊόντα Nike."

Οι φίλαθλοι μπορούν να υποβάλλουν ένα μήνυμα μεγέθους έως 57 χαρακτήρων μέσω των Facebook.com/nikefootball.com, Twitter, Facebook, Mxit (Νότιος Αφρική) και QQ (Κίνα) που θα απευθύνεται σε πάνω από 50 αθλητές της Nike από ολόκληρο τον κόσμο. Στη συνέχεια θα επιλέγονται έως και 100 τίτλοι (μηνύματα) κάθε νύχτα και θα μετατρέπονται σε ψηφιακά video κινουμένων σχεδίων για να προβληθούν σε ολόκληρη την πόλη του Γιοχάνεσμπουργκ. Όταν προβάλλεται το μήνυμα ενός φιλάθλου, αυτός θα λαμβάνει προσωπική ειδοποίηση με μια φωτογραφία του τίτλου και του video κινουμένων σχεδίων που δημιουργήθηκε από αυτόν.

Αυτός είναι ένας μόνο από τους τρόπους με τους οποίους οι φίλαθλοι μπορούν να συμμετάσχουν στην ιδιαίτερα επιτυχημένη διαφημιστική εκστρατεία Write The Future (Γράψτε το Μέλλον) της Nike, την οποία έχουν δει ψηφιακά περισσότερα από 32 εκατομμύρια άτομα από την ημέρα που ξεκίνησε, σχεδόν πριν από ένα μήνα.

Για να Δημιουργήσετε τον Δικό σας Τίτλο:
Δείτε τον πάνω σε έναν γιγαντιαίο ουρανοξύστη του Γιοχάνεσμπουργκ:
http://apps.facebook.com/nikefuture/?l=el_GR
Facebook.com / nikefootball.com

Life Center Video:



Πληροφορίες για την Οθόνη στο Κτίριο Life Center:

• Υποστηρίζει 12 γλώσσες από ολόκληρο τον κόσμο (Κινεζικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ελληνικά, Ιαπωνικά, Κορεατικά, Πορτογαλικά, Ρωσικά, Ισπανικά και Τουρκικά)
• Λειτουργεί καθημερινά από τις 6 μ.μ. έως τις 6 π.μ.
• Απεικονίζει περισσότερους από 100 ξεχωριστούς τίτλους κάθε νύχτα
• Είναι η μεγαλύτερη διαδραστική οθόνη τεχνολογίας LED στην Αφρική
o Έχει ύψος 44 μέτρα και πλάτος 42 μέτρα
o Αποτελείται από 207.520 ανεξάρτητες φωτοδιόδους LED, οι οποίες αν έμπαιναν η μία μετά την άλλη σε μια γραμμή θα κάλυπταν απόσταση 2,5 km
• Το πλαίσιό της αποτελείται από 15 km γαλβανισμένου χαλύβδινου συρματόσχοινου - ένα μήκος κατά 3 km μεγαλύτερο από την απόσταση που διανύει κατά μέσο όρο σε κάθε αγώνα ο Wayne Rooney
• Περιστοιχίζεται από δύο φωτογραφίες παικτών ύψους 90 m
• Το συνολικό εμβαδό της εγκατάστασης είναι 8.400 τετραγωνικά μέτρα - αρκετά μεγάλο για να καλύψει ένα ολόκληρο γήπεδο ποδοσφαίρου με τις διαστάσεις που προβλέπουν οι κανονισμοί
• Οι τίτλοι (μηνύματα) θα υποβάλλονται απευθείας από τους καταναλωτές μέσω των Facebook, Twitter, QQ (μόνο στην Κίνα) και Mxit (μόνο στη Νότιο Αφρική)
• Χρόνος αποστολής (upload) των τίτλων από 20 λεπτά έως 24 ώρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x