Δελτία Τύπου

Τετράδα για...φίλημα!

Εχοντας μπει στην τελική ευθεία πλέον για τον τελικό του N'JOY Unibasket 5 τα δεδομένα έχουν ως εξής: Την τετράδα των ημιτελικών αποτελούν τα ζευγάρια Over the River (TΕΦΑΑ) - Γραφικοί (ΤΕΦΑΑ) και L.A. Shakers (DEREE) - Κυπριάδου Β.C. (ΑΣΟΕΕ).

Εχοντας μπει στην τελική ευθεία πλέον για τον τελικό του N'JOY Unibasket 5 τα δεδομένα έχουν ως εξής:

Την τετράδα των ημιτελικών αποτελούν τα ζευγάρια Over the River (TΕΦΑΑ) - Γραφικοί (ΤΕΦΑΑ) και L.A. Shakers (DEREE) - Κυπριάδου Β.C. (ΑΣΟΕΕ). Οι αναμετρήσεις αναμένονται να έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς από τις ομάδες αυτές οι δυο (L.A. Shakers & Γραφικοί) μετρούν ήδη από έναν τίτλο στη διοργάνωση. H ομάδα Over the River, έχοντας κάνει μια εντυπωσιακή πορεία μέχρι στιγμής θεωρείται ίσως το μεγαλο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου του πρωταθλητή N'JOY Unibasket 5 ενώ και η Κυπριάδου B.C. παρουσιάστηκε φέτος πιο δυνατή από ποτέ και έτοιμη για όλα!

Μένει να μάθουμε ποιοι θα πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του N'JOY Unibasket 5 που θα λάβει χώρα την Πέμπτη, 1η Ιουλίου στο κλειστό γήπεδο του Μετς, σε μια βραδιά που εκτός από όμορφο μπασκετικό θέαμα θα προσφέρει και πολλά παράλληλα happenings & εκπλήξεις!

Το Ν'JOY της ΦΑΓΕ είναι κοντά στο τουρνουά για δεύτερη συνεχή σεζόν ως μέγας χορηγός και χορηγός ονομασίας της διοργάνωσης! Οι παίκτες που λαμβάνουν μέρος,εκτός από N'JOY, απολαμβάνουν και άφθονο Gatorade, το #1 sports drink στον κόσμο!H Pepsico-ΗΒΗ μέσω του Gatorade στηρίζει επί σειρά ετών πλέον την αγαπημένη συνήθεια των φοιτητών και σπουδαστών!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x