Δελτία Τύπου

Αυτοί που κέρδισαν τα ρολόγια!

Η ΒΗΧΟΣ ΩΡΟΛΟΓΙΑ, ανέλαβε την παραγωγή και αποκλειστική διάθεση του ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, με την ευκαιρία της συμμετοχής της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2010 στη Νότια Αφρική.

Η ΒΗΧΟΣ ΩΡΟΛΟΓΙΑ, ανέλαβε την παραγωγή και αποκλειστική διάθεση του ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, με την ευκαιρία της συμμετοχής της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2010 στη Νότια Αφρική.

Οι επισκέπτες του sport-fm.gr είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο μεγάλο ηλεκτρονικό διαγωνισμό για να κερδίσουν ένα επίσημο ρολόι της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου.

Από την Τρίτη 1 Ιουνίου μέχρι και το Σάββατο 12 Ιουνίου ένας τυχερός κληρωνόταν κάθε ημέρα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους 12 νικητές, με τους δύο τελευταίους νικητές να αναδεικνύονται από την τελική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Ιουνίου:

1. Γιάννης Παπανικολάου με κινητό που λήγει σε -948.
2. Θανάσης Αλιφαντής με κινητό που λήγει σε -544.
3. Γεώργιος Πατσαρός με κινητό που λήγει σε -911.
4. Παναγιώτης Μουρτζούκος με κινητό που λήγει σε -202.
5. Φίλιππος Θωμόπουλος με κινητό που λήγει σε -052.
6. Γιάννης Παπαδόπουλος με κινητό που λήγει σε -998.
7. Ειρήνη Σαΐδη με κινητό που λήγει σε -342.
8. Γρηγόρης Ρουσάκης με σταθερό που λήγει σε -867.
9. Δημήτριος Μπόνης με σταθερό που λήγει σε -611.
10. Ιωάννης Σπανός με κινητό που λήγει σε -958.
11. Αθανάσιος Μουτογεώργος με κινητό που λήγει σε -256.
12. Γιάννης Θεοδωρόπουλος με κινητό που λήγει σε -503.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Το δώρο

Το ρολόι της Εθνικής είναι συλλεκτικό, κυκλοφορεί σε 3.000 αριθμημένα συλλεκτικά κομμάτια και έχει κατασκευαστεί από την VOSTOK - EUROPE.
Πριν από την αναχώρηση της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου για την τελική της προετοιμασία στην Ελβετία, όλα τα μέλη της αποστολής, Προπονητής και παίκτες, έλαβαν από ένα ρολόι δωρεάν, με τις ευχές όλων μας για καλή επιτυχία.

Το ρολόι έχει κάσα από ατσάλι διαμέτρου 43 χιλ., ορυκτό κρύσταλλο και δερμάτινο λουρί. Φέρει ποιοτικό quartz μηχανισμό με αποδεδειγμένη αξιοπιστία, ιαπωνικής προέλευσης (ΜΙΥΟΤΑ) με ένδειξη ώρας, λεπτών και ημερομηνίας.

Στη λευκή πλάκα του ρολογιού είναι τυπωμένα το γαλανόλευκο σήμα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ), η επιγραφή: ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ και το εθνόσημο της Εθνικής Ομάδας. Οι δείκτες έχουν φωσφορίζουσα επικάλυψη (tritium), ώστε να φαίνονται στο σκοτάδι.

Η πίσω όψη του ωρολογίου καλύπτεται από ατσάλινο καπάκι με ανάγλυφη κυκλική την επιγραφή: ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ – SOUTH AFRICA 2010, καθώς ανάγλυφα το σήμα της ΕΠΟ και το εθνόσημο της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου.

Κάθε ρολόι παραδίδεται σε κουτί συσκευασίας με το λογότυπο της ΕΠΟ, την επιγραφή: ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ και το επίσημο εθνόσημο της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου και συνοδεύεται από έντυπες οδηγίες και διετή εγγύηση καλής λειτουργίας.

Τα ρολόγια στην Εθνική ομάδα

Στις 20 Μαΐου 2010, στο εστιατόριο Ακρωτήρι, πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση στην οποία η εταιρία ΒΗΧΟΣ ΩΡΟΛΟΓΙΑ παρέδωσε τα επίσημα ρολόγια της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου στους παίκτες και στα μέλη της αποστολής, λίγο πριν αναχωρήσουν για την Ελβετία και στη συνέχεια για τη Νότιο Αφρική.

Ο κ. Γιάννης Βήχος παραδίδοντας τα ρολόγια δήλωσε:
«Αποτελεί για την εταιρία μας μεγάλη τιμή που η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανέθεσε στην εταιρεία μας την κατασκευή και διάθεση του επίσημου ρολογιού της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου. Η ΒΗΧΟΣ ΩΡΟΛΟΓΙΑ στα 120 και πλέον χρόνια ιστορίας της, έχει συνεχή παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό. Η κατασκευή όμως του ρολογιού για την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου αποτελεί για την εταιρεία μας ύψιστη τιμή και πολύ περισσότερο από μια επιχειρηματική δραστηριότητα. Ευχόμαστε να τους αρέσει, να το φορούν και να τους φέρει καλή τύχη στη δύσκολη αλλά και μοναδική αποστολή που έχουν αναλάβει. Μαζί με τους ανθρώπους της ΕΠΟ η ΒΗΧΟΣ ΩΡΟΛΟΓΙΑ επέλεξε την κατασκευή ενός ρολογιού, προσιτού σε τιμή για όλους τους Έλληνες, αλλά ανώτερης ποιότητας με λιτό και ποιοτικό σχεδιασμό που να αναδεικνύει το εθνόσημο της Εθνικής, το σήμα της ΕΠΟ και να είναι ταυτόχρονα επίκαιρο αλλά και διαχρονικό».

Το επίσημο ρολόι της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου έχει λευκή πλάκα πάνω στην οποία είναι τυπωμένο το γαλανόλευκο σήμα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η επιγραφή: ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ και το εθνόσημο της Εθνικής Ομάδας. Οι δείκτες έχουν φωσφορίζουσα επικάλυψη (SuperLuminova), ώστε να φαίνονται στο σκοτάδι. Το καντράν περιβάλλεται από ατσάλινη κάσα 43 χιλιοστών και η διαχρονική όψη του ρολογιού συμπληρώνεται με ένα δερμάτινο λουρί. Το πίσω μέρος του καλύπτεται από ατσάλινο καπάκι με ανάγλυφη κυκλική την επιγραφή: ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ – SOUTH AFRICA 2010, καθώς ανάγλυφα το σήμα της ΕΠΟ και το εθνόσημο της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου.

Κατασκευάστηκαν συνολικά 3.000 συλλεκτικά και αριθμημένα κομμάτια του ρολογιού και οι προπονητές και παίκτες της Εθνικής Ομάδας έλαβαν ο καθένας ως δώρο από ένα ρολόι μαζί με τις πιο θερμές ευχές για καλή επιτυχία.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των όρων συμμετοχής από τα γραφεία της SPORTDAY, εφεξής «Διοργανωτής» (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα). 1. Ο Διαγωνισμός διεξάγεται από την Τρίτη 1 Ιουνίου 2010 και ώρα 12:00 έως και το Σάββατο 12 Ιουνίου 2010 και ώρα 23:59. 2. Στο διαγωνισμό δύνανται να συμμετέχει οποιοσδήποτε. Για την επιτυχή συμμετοχή στο Διαγωνισμό απαιτείται η συμπλήρωση της ανωτέρω ηλεκτρονικής φόρμας με τα πραγματικά στοιχεία του συμμετέχοντα. Η συμπλήρωση της φόρμας δεν έχει οικονομική επιβάρυνση για το συμμετέχοντα. Σε περίπτωση που ο συμμετέχων είναι ανήλικος, θα πρέπει να λάβει την έγκριση γονέα ή κηδεμόνα του για την συμπλήρωση των στοιχείων του. 3. Η κλήρωση του Δώρου θα πραγματοποιείται την επόμενη ημέρα κάθε μίας από τις δώδεκα ημέρες του διαγωνισμού στα γραφεία του Διοργανωτή (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα) και θα αναδεικνύει ένα (1) νικητή. 4. Το Δώρο για τον κάθε νικητή είναι επίσημο ρολόι της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου προσφορά της εταιρείας ΒΗΧΟΣ ΩΡΟΛΟΓΙΑ. 5. Κάθε νικητής μπορεί να ενημερωθεί για την ημερομηνία παραλαβής του Δώρου του τηλεφωνώντας στα γραφεία του Διοργανωτή. Για την παραλαβή του δώρου του ο κάθε νικητής θα πρέπει να αποδεικνύει με επίσημο έγγραφο την εγκυρότητα των στοιχείων του. Ανήλικοι συμμετέχοντες που ανεδείχθησαν ως νικητές από την κλήρωση θα πρέπει να συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα για την παραλαβή του δώρου τους. Σε περίπτωση που καθυστερήσει να προσέλθει πέραν του διαστήματος των πέντε (5) ημερών από της ως άνω ενημέρωσής του, χάνει κάθε δικαίωμα στο Δώρο. 6. Το Δώρο κάθε νικητή είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα. 7. Ο «Διοργανωτής» ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν πραγματικό ή νομικό ελάττωμα του Δώρου καθώς και για οποιαδήποτε βλάβη ήθελε τυχόν προκληθεί στους νικητές από τη χρήση του. 8. Δια της επιτυχούς συμμετοχής στο διαγωνισμό ο εκάστοτε συμμετέχων αναγνωρίζει ότι τα προσωπικά του δεδομένα, όπως θα προκύψουν από τη συμμετοχή του στον Διαγωνισμό, θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας από τον «Διοργανωτή» για το σκοπό της εξυπηρέτησης, παρακολούθησης και διεξαγωγής του Διαγωνισμού. Έπειτα από τη διεξαγωγή της κλήρωσης τα στοιχεία των συμμετεχόντων θα καταστραφούν. 9. Ο «Διοργανωτής» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει όλους ή μερικούς από τους όρους του Διαγωνισμού, να παρατείνει την διάρκειά του ή να μεταβάλλει τις ημερομηνίες κατά την εύλογη κρίση του, να ματαιώσει ή να τερματίσει τον Διαγωνισμό οποτεδήποτε με ανακοίνωσή του προς τους συμμετέχοντες μέσω του ιστοτόπου www.sport-fm.gr χωρίς να φέρει καμία ευθύνη απέναντι στους συμμετέχοντες ή άλλο πρόσωπο. 10. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι του «Διοργανωτή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x