Δελτία Τύπου

«Θα σκεφτόσουν την Εθνική χωρίς τις ευχές όλων μας;»

Ευχές των φιλάθλων από όλη την Ελλάδα μετέφερε η Amstel ως το BAD RAGAZ της Ελβετίας. Οι ευχές αποτυπώθηκαν πάνω στη μεγάλη φανέλα της Εθνικής η οποία παραδόθηκε στους παίχτες της ομάδας για να ταξιδέψει μαζί τους ως τη Νότιο Αφρική.

Ευχές των φιλάθλων από όλη την Ελλάδα μετέφερε η Amstel ως το BAD RAGAZ της Ελβετίας. Οι ευχές αποτυπώθηκαν πάνω στη μεγάλη φανέλα της Εθνικής η οποία παραδόθηκε στους παίχτες της ομάδας για να ταξιδέψει μαζί τους ως τη Νότιο Αφρική.

Αθήνα, 1η Ιουνίου 2010: Στο BAD RAGAZ της Ελβετίας βρέθηκε η Amstel, για να παραδώσει στους παίχτες και τον προπονητή της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου τη μεγάλων διαστάσεων επίσημη φανέλα με αποτυπωμένες τις ευχές των Ελλήνων φιλάθλων, οι οποίοι έσπευσαν με πάθος και υπερηφάνεια να υπογράψουν και να στηρίξουν την Εθνική μας ομάδα στην αποστολή της στη Νότια Αφρική.

Η εκπρόσωπος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, Αμαλία Τριφύλλη δήλωσε «Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια, η Amstel παραδίδει σήμερα στους παίκτες της Εθνικής μας Ομάδας την επίσημη φανέλα που συγκεντρώνει την αγάπη όλων των Ελλήνων. Ως υπερήφανος χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, ευχόμαστε και εμείς, μαζί με όλους τους Έλληνες, καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Ευελπιστούμε η φανέλα με τις ευχές που θα τους συνοδεύσει μέχρι τα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής, να τους δώσει δύναμη και να τους υπενθυμίζει ότι όλη η Ελλάδα είναι μαζί τους».

O Τάκης Φύσσας, Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας, πρόσθεσε « Ευχαριστούμε την Amstel για την πρωτότυπη ενέργειά της και την πρωτοβουλία που ανέλαβε, έτσι ώστε να έρθει ο κόσμος κοντά στους παίκτες της Εθνικής Ομάδας.
Για τους ποδοσφαιριστές η αγάπη των Ελλήνων φιλάθλων σημαίνει πολλά και θα τους συντροφεύει στην Νότια Αφρική. Αυτή την αγάπη τη νιώθουν όπου κι αν βρίσκονται, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, και την ανταποδίδουν με την προσπάθειά τους μέσα στο γήπεδο και τις αθλητικές επιδόσεις τους.

Για εμένα το μέγεθος της φανέλας που μας παραδόθηκε σήμερα έχει τον εξής συμβολικό χαρακτήρα: κρύβει μέσα της τη μεγάλη καρδιά του Ελληνα.

Του Ελληνα φίλαθλου και του Ελληνα ποδοσφαιριστή, οι οποίοι στο Μουντιάλ θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα γίνουν ένα. Ραντεβού στη Νότια Αφρική!»


Οι ευχές συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο ένας ολοκληρωμένου προγράμματος επικοινωνίας και προωθητικών ενεργειών της Amstel με τίτλο «Θα σκεφτόσουν την Εθνική χωρίς τις ευχές όλων μας;» που έτρεξε από τον Απρίλιο έως και σήμερα μέσω διαφημιστικής καμπάνιας, διαδικτυακής επικοινωνίας με το site www.amstelfanela.gr αλλά και ποδοσφαιρικών εκδηλώσεων σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Ο πρωταγωνιστής της διαφημιστικής καμπάνιας - ο “κόουτς” της ομάδας της Άνω Βασιλίτσας, έκανε την αρχή υπογράφοντας τη φανέλα της Εθνικής και καλώντας τους χιλιάδες φίλους της Εθνικής μας ομάδας να τον ακολουθήσουν και να στείλουν την ευχή τους στην Εθνική μας ομάδα. Η φανέλα ταξίδεψε στην Ελλάδα μέσω μιας μοναδικής ποδοσφαιρικής γιορτής της Amstel και με τελικό προορισμό τα γήπεδα της Ν. Αφρικής! Το ειδικά διαμορφωμένο όχημα της Amstel μετέφερε για ένα μήνα τη μεγάλων διαστάσεων, επίσημη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας σε 6 ελληνικές πόλεις. Πρώτη στάση του Amstel Road show ήταν η Θεσσαλονίκη ενώ ακολούθησαν οι πόλεις της Λάρισας, της Πάτρας, των Ιωαννίνων, του Ηρακλείου και των Χανίων οι οποίες φιλοξένησαν ένα μοναδικό ποδοσφαιρικό σκηνικό με διαδραστικές δραστηριότητες, ποδοσφαιρικά παιχνίδια, δημιουργία videos με τις ευχές των φίλων της Εθνικής και πολλά δώρα για όσους δοκίμασαν την τύχη τους. Ήδη έξι μεγάλοι τυχεροί, ένας από κάθε πόλη κρατούν στα χέρια τους από δύο ταξιδιωτικά πακέτα ο καθένας για τη Νότια Αφρική. Παράλληλα, ο μεγάλος διαγωνισμός έτρεξε μέσω του διαδικτύου και των sms. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε την 1η Ιουνίου αναδεικνύοντας έναν ακόμα τυχερό που θα ταξιδέψει με το συνοδό της επιλογής του στην Νότια Αφρική.

Το site της ενέργειας www.amstelfanela.gr προσφέρει μία διαδραστική πλατφόρμα όπου οι φίλοι της Εθνικής και της Amstel μπορούν να ενημερωθούν για την ενέργεια, να στείλουν την ευχή τους αλλά και να κατεβάσουν το video που δημιούργησαν κατά τη διάρκεια του Roadshow.

Θα σκεφτόσουν την Εθνική χωρίς τις ευχές όλων μας;
Θα σκεφτόσουν τη ζωή χωρίς Amstel;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x