Δελτία Τύπου

SEX AND THE CITY NIGHTS…are back @ Kivotos Mykonos

SEX AND THE CITY NIGHTS To πρώτο καλοκαιρινό premium party πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο «νησί των ανέμων» από την Ladybug PR και τον John Kagioulis, στο Boutique hotel Kivotos Mykonos, το Σάββατο 22 Μαΐου. Στο πάρτι παρευρέθηκαν μερικοί από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους του επιχειρηματικού κλάδου, της Show Biz και των Media, που μαζί με το πιο hip crowd κατέκλυσαν το ξενοδοχείο απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα και τα ξεχωριστά live dance sexy shows.

SEX AND THE CITY NIGHTS To πρώτο καλοκαιρινό premium party πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο «νησί των ανέμων» από την Ladybug PR και τον John Kagioulis, στο Boutique hotel Kivotos Mykonos, το Σάββατο 22 Μαΐου.
Στο πάρτι παρευρέθηκαν μερικοί από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους του επιχειρηματικού κλάδου, της Show Biz και των Media, που μαζί με το πιο hip crowd κατέκλυσαν το ξενοδοχείο απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα και τα ξεχωριστά live dance sexy shows.

Ο χώρος διαμορφώθηκε ανάλογα για την βραδιά του party και εκτός των άλλων περιελάμβανε VIP area στο εκπληκτικό ιστιοπλοϊκό σκάφος του ιδιοκτήτη και General Manager Ιάσωνα Μιχόπουλου, private massage area για όσους επιθυμούσαν να χαλαρώσουν και finger food καθ’όλη την διάρκεια της βραδιάς για τους «πεινασμένους»...

Το πάρτυ ξεκίνησε με τις πιο hot House μουσικές επιλογές και κορυφώθηκε με ένα special back to back session από την Vicky Bania και τον Johnn b jr με πολύ διάθεση για ξεφάντωμα που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

MEGA SPONSORS: ELITE by Stolichnaya, Diesel, SeaJets, Ilo-Ilo, Otto Car, Profin, Toyoko

SPONSORS: Sun Lounge, LadyBug PR, Puerto el Pecado

SUPPORTERS: Smart Moving Media, Molliz,
I-Live.gr, Clubber.gr, Paradise Productions, Be Twins

MEDIA SPONSORS: Down Town

Η διασκέδαση δεν σταμάτησε στην πισίνα του ξενοδοχείου, αλλά συνεχίστηκε στις εκπληκτικές suites του Kivotos Mykonos.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x