Δελτία Τύπου

Οι διεθνείς στην Adidas!

Η adidas Επίσημος Προμηθευτής της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου και Χορηγός του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2010, διοργανώνει εκδήλωση με τους Άγγελο Χαριστέα, Φάνη Γκέκα και Σωτήρη Νίνη την Παρασκευή 4 Ιουνίου και ώρα 18:00. Ο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας θα επισκεφθούν το corner της adidas στο πολυκατάστημα attica (Πανεπιστημίου 9, CityLink, Σύνταγμα- 5ος όροφος).

Η adidas Επίσημος Προμηθευτής της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου και Χορηγός του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2010, διοργανώνει εκδήλωση με τους Άγγελο Χαριστέα, Φάνη Γκέκα και Σωτήρη Νίνη την Παρασκευή 4 Ιουνίου και ώρα 18:00.

Ο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας θα επισκεφθούν το corner της adidas στο πολυκατάστημα attica (Πανεπιστημίου 9, CityLink, Σύνταγμα- 5ος όροφος).

Μια ημέρα πριν την αναχώρηση τους για τη Ν. Αφρική οι πρωταγωνιστές της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου θα βρεθούν κοντά στους μικρούς και μεγάλους φίλους του ποδοσφαίρου για να υπογράψουν αυτόγραφα και να μιλήσουν για τη συμμετοχή τους στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x