Δραστηριότητες

25 χρόνια σχολή… σοκολάτας

Σημείο αναφοράς για την ποιότητα και τη δημιουργικότητα του οίκου Valrhona αποτελεί η L' Ecole du Grand Chocolat Valrhona, που φέτος γιορτάζει τα 25 χρόνια λειτουργίας της.

Η διεθνής φήμη της σχολής που ιδρύθηκε το 1989 από τον Frederic Bau στην Tainl’ Hermitage (έδρα της Valrhona από το 1922), οδήγησε την κορυφαία σοκολατοποιία του κόσμου να δημιουργήσει δύο καινούρια τμήματα: στο Τόκιο το 2007 και στο Παρίσι το 2009. Ο Frederic Bau υπήρξε ανέκαθεν ένας ζαχαροπλάστης με όραμα και πάθος. Σήμερα είναι ο διευθυντής δημιουργικού της Valrhona.

Οι σημαντικότεροι όμως παράγοντες που έχουν αναδείξει διεθνώς τη L’ Ecole du Grand Chocolat Valrhona είναι η εξαιρετική πρώτη ύλη και οι άνθρωποι.

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x