Δελτία Τύπου

N'JOY UNI- Basket 5

Οι ομάδες των ομίλων ολοκλήρωσαν με επιτυχία τους αγώνες της Α' Φάσης και κατά γενική ομολογία φαίνεται πως το επίπεδο φέτος είναι ιδιαίτερα ανεβασμένο.

Οι ομάδες των ομίλων ολοκλήρωσαν με επιτυχία τους αγώνες της Α' Φάσης και κατά γενική ομολογία φαίνεται πως το επίπεδο φέτος είναι ιδιαίτερα ανεβασμένο.

Αρκετές είναι οι ομάδες που ενώ πέρσι κατόρθωσαν να φτάσουν αρκετά ψηλά, φέτος αναγκάστηκαν να μείνουν νωρίς απ'εξω από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος N'JOY UNI-basket 5. Από αυτούς τους ομίλους θα σχηματιστούν 4 γκρουπς δυναμικότητας που θα διασταυρωθούν ως εξής: Α-Δ, Β-Γ, ενώ κάτι παρόμοιο αναμένεται να γίνει και στους ομίλους του Σαββατοκύριακου, οι οποίοι ολοκληρώνουν αυτή την εβδομάδα τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για την Α Φάση.

Τα 8 πρώτα ζευγάρια των 32 που προέκυψαν από την κλήρωση της Τετάρτης 19/5 είναι τα εξής:

1. DESTROY XISTON - ΜΠΑΧΑΛΑ
2. ΠΑΛΤΑ - ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ
3. ΚΥΠΡΙΑΔΟΥ - ΑΙΩΝΙΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ
4. X - BALLFRIENDS - ZEN MASTERS
5. PHOENIX MOONS - ΨΑΡΙΑ
6. ΓΡΑΦΙΚΟΙ - ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ
7. FRIENDS' TEAM - ΤΕΦΑΑ ROCKETS
8. ΓΑΤΑΚΙΑ - LA SHAKERS

Στο πρώτο μέρος της φάσης των 32 θα διασταυρωθούν οι 16 των ομίλων των καθημερινών μεταξύ τους και αντίστοιχα οι 16 των ομίλων του Σαββατοκύριακου. Οι ομάδες που θα επικρατήσουν θα σχηματίσουν την τελική 16άδα και θα αναμειχθούν πλέον μεταξύ τους σε νοκ άουτ αγώνες μέχρι τον τελικό.
Στην επόμενη φάση αναμένονται λοιπόν πολύ δυνατές αναμετρήσεις με πολλά αμφίρροπα ματς. Λόγω του υψηλού αγωνιστικού επιπέδου, δεν είναι λίγες οι πολύ καλές ομάδες που θα αντιμετωπίσουν από νωρίς τον κίνδυνο του αποκλεισμού.

Αξίζει να σημειώσουμε πως κατά τη διάρκεια της 4ης και 5ης αγωνιστικής της Α'φάσης, όλοι οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μετά το πέρας των αγώνων άφθονο N'JOY, ευγενική προσφορά του μεγάλου χορηγού - χορηγού ονομασίας N'JOY UNI- Basket 5!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x