Δελτία Τύπου

O νικητής του διαγωνισμού της ''AUDIO VISUAL'' και του ''PYRAMIS''!

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός της AUDIO VISUAL και του ταξιδιωτικού γραφείου PYRAMIS!

Ολοκληρώθηκε σήμερα, Τρίτη 25 Μαΐου ο μεγάλος online διαγωνισμός που διοργάνωσε η AUDIO VISUAL και το ταξιδιωτικό γραφείο PYRAMIS TRAVEL, με την υποστήριξη του sport-fm.gr.

Ο κύριος Σπυρίδων Μορφονιός είναι ο μεγάλος νικητής, που κερδίζει ένα 8ήμερο ταξίδι 2 ατόμων στο μαγευτικό Μαρόκο! Η Audio Visual και το ταξιδιωτικό γραφείο PYRAMIS με αφορμή την έξοδο της νέας ταινίας της Disney Prince of Persia: The Sands of Time, στις κινηματογραφικές αίθουσες, στέλνουν τον τυχερό νικητή στο Μαρόκο.

Το ταξίδι, προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου Pyramis, περιλαμβάνει:
• Διαμονή στις πόλεις Καζαμπλάνκα-Φεζ-Μαρακές
• Αεροπορικά εισιτήρια
• 7 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 5*lux με ημιδιατροφή
• Φολκλορικό show με ποτό
• Περιηγήσεις / εκδρομές
• Εισόδους σε μουσεία / μνημεία
• Μεταφορές από / προς τα αεροδρόμια εξωτερικού
• Τοπικούς ξεναγούς
• Πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν

“Prince of Persia: The Sands of Time”, μια καταιγιστική περιπέτεια δράσης και φαντασίας που διαδραματίζεται στη μυστηριώδη ατμόσφαιρα της μακρινής Περσίας.

Από την ομάδα που έφερε την τριλογία “Οι Πειρατές της Καραϊβικής” στη μεγάλη οθόνη, με παραγωγό τον 41 φορές υποψήφιο και 6 φορές βραβευμένο με Όσκαρ, Τζέρι Μπρουκχάιμερ, και με τον Sir Μπεν Κίνγκσλεϊ στο καστ, η ταινία υπόσχεται να σας ταξιδέψει κυριολεκτικά!

Στη μαγευτική Ανατολή, στα βάθη της Περσίας ο πρίγκιπας Ντάσταν (Tζέικ Τζίλενχαλ) ενώνει τις δυνάμεις του με τη μυστηριώδη πριγκίπισσα Ταμίνα (Τζέμα Άρτερτον) ενάντια στις δυνάμεις του σκότους. Πρέπει μαζί να προστατέψουν ένα αρχαίο στιλέτο που έχει την ιδιότητα να απελευθερώνει την Άμμο του Χρόνου – ένα δώρο από τους θεούς που μπορεί να αναστρέψει τον χρόνο και να επιτρέψει σε όποιον το έχει στην κατοχή του να γίνει ο κυρίαρχος του κόσμου!

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μάικ Νιούελ («Ο Χάρι Πότερ και το Κύπελλο της Φωτιάς», «Τέσσερις Γάμοι και Μια Κηδεία»)

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Τζέικ Τζίλενχαλ, Τζέμα Άρτερτον, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Άλφρεντ Μολίνα

Η ταινία προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες από τις 20 Μαΐου 2010.

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Α. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

Από 14 Μαΐου 2010 έως 24 Μαΐου 2010 μπορείτε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό που πραγματοποιείται από την AudioVisual και να κερδίσετε ένα 8ήμερο ταξίδι για δύο άτομα στο Μαρόκο.

Β. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

1. Συμπληρώστε τα απαιτούμενα στοιχεία στην παραπάνω φόρμα συμμετοχής για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό.

2. Ο νικητής θα αναδειχθεί με κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί από την Audio Visual τη Δευτέρα 24 Μαΐου 2010 στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας Πάρνωνος 3 στο Μαρούσι, παρουσία συμβολαιογράφου.

3. Από την κλήρωση θα προκύψει το όνομα του νικητή το οποίο θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 24 Μαΐου στα επίσημα sites της AudioVisual, www.audiovisual.gr και του NovaΣΠΟΡ, www.sport-fm.gr.

4. Ο νικητής της κλήρωσης θα πρέπει εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της κλήρωσης, δηλαδή έως και την Τρίτη 8 Ιουνίου 2010 να επικοινωνήσει με το ταξιδιωτικό γραφείο PYRAMIS INTERNATIONAL S.A ώστε να δηλώσει ότι αποδέχεται το δώρο και να κανονίσουν για την παραλαβή του δώρου του, ύστερα από εξακρίβωση των στοιχείων του ή με ρητή εξουσιοδότηση από το νικητή.

5. Το ταξίδι περιλαμβάνει:
• Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα - Καζαμπλάνκα – Αθήνα
• 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 5*lux στην Καζαμπλάνκα
• 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 5*lux στην Φεζ
• 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 5*lux στο Μαρακές
• Ημιδιατροφή με πρωινό και 7 δείπνα
• Φολκλορικό show με ποτό
• Περιηγήσεις / εκδρομές ως αναφέρονται στο πρόγραμμα
• Είσοδοι σε μουσεία / μνημεία, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
• Μεταφορές από / προς τα αεροδρόμια εξωτερικού
• Τοπικοί ξεναγοί
• Πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν
• Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου
• Ενημερωτικά έντυπα
• Ταξιδιωτική τσάντα Pyramis International S.A

Το ταξίδι πρέπει να υλοποιηθεί έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2010, περάν αυτής της ημερομηνίας δεν ισχύει καμία από τις παραπάνω παροχές.

Γ. ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1. Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όλοι όσοι συμπληρώσουν τη φόρμα του διαγωνισμού στο site της AudioVisual.

2. Επιτρέπεται η πολλαπλή συμμετοχή στην κλήρωση με τη συμπλήρωση περισσοτέρων της μιας φόρμας.

3. Από την κλήρωση και από τους νικητές εξαιρούνται οι εργαζόμενοι των εταιρειών AUDIO VISUAL ENTERPRISES SA, PYRAMIS INTERNATIONAL S.A και οι συγγενείς τους α’ βαθμού.

4. Ο κάθε συμμετέχων φέρει την ευθύνη της ακρίβειας των στοιχείων τα οποία δηλώνει με τη συμπλήρωση του κουπονιού με το οποίο συμμετέχει στην κλήρωση.

5. Ο νικητής πρέπει να είναι ενήλικος (άνω των 18 ετών) ή σε περίπτωση που είναι ανήλικος να συνοδεύεται από ενήλικα που θα έχει το ρόλο του κηδεμόνα αυτού.

6. Από την κλήρωση θα προκύψει το όνομα του νικητή το οποίο θα ανακοινωθεί στο επίσημο site της AudioVisual. O νικητής θα ενημερωθεί και τηλεφωνικά από την AudioVisual.
Από την κλήρωση θα προκύψουν και δύο κατά σειρά προτεραιότητας αναπληρωματικοί νικητές.

7. Ο νικητής της κλήρωσης θα πρέπει εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της κλήρωσης, δηλαδή έως και την Τρίτη 8 Ιουνίου 2010 να επικοινωνήσει με την εταιρία PYRAMIS INTERNATIONAL S.A ώστε να κανονίσουν για την παραλαβή του δώρου τους, ύστερα από εξακρίβωση των στοιχείων του ή με ρητή εξουσιοδότηση από το νικητή. Εάν ο νικητής δεν προσέλθει έγκαιρα, εντός της παραπάνω προθεσμίας να παραλάβει το δώρο του, χάνει το δικαίωμα αυτό και η PYRAMIS INTERNATIONAL S.A διατηρεί το δικαίωμα να αποδώσει το δώρο στον επόμενο κατά σειρά προτεραιότητας, αναπληρωματικό νικητή, που θα αναδειχθεί από την ίδια κλήρωση. Ο νικητής αναλαμβάνει αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για την παραλαβή του δώρου του.

8. Τα δώρα είναι ορισμένα και συγκεκριμένα, δεν ανταλλάσσονται σε καμία περίπτωση με άλλο δώρο ή οποιαδήποτε άλλη παροχή, χρηματική ή μη και δε μεταβιβάζονται σε άλλο πρόσωπο.

9. Η PYRAMIS INTERNATIONAL S.A και η Audio Visual διατηρούν το δικαίωμα να ανακοινώσουν τα ονόματα και να δημοσιεύσουν φωτογραφίες κλπ των νικητών στον ιστότοπό τους ή/και σε οποιοδήποτε έντυπο ή μέσο μαζικής ενημέρωσης και να προβούν σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος όπως ενδεικτικά της παραλαβής των δώρων κλπ.

Επιπλέον, η PYRAMIS INTERNATIONAL S.A διατηρεί το δικαίωμα της χρήσης όλων των φωτογραφιών και βίντεο που θα ληφθούν κατά τη διάρκεια των ταξιδιών από τους νικητές, εφόσον αυτά υποβληθούν στη PYRAMIS INTERNATIONAL S.A τα οποία η PYRAMIS INTERNATIONAL S.A θα μπορεί να χρησιμοποιήσει με οποιοδήποτε μέσο ακόμα και για προωθητικές ενέργειες, μη οφείλοντας οποιαδήποτε αμοιβή ή αποζημίωση για την χρήση του εν λόγω υλικού, που θα της παραδοθεί.

Η αναζήτηση, αποδοχή και παραλαβή των δώρων από τους νικητές συνιστούν σαφή συγκατάθεση αυτών για τη δημοσιοποίηση ή χρήση του ονόματός τους ή της φωτογραφίας τους, ή του φωτογραφικού ή άλλου ψηφιακού υλικού, που θα παραχωρήσουν στη PYRAMIS INTERNATIONAL S.A για λόγους διαφημιστικής προβολής, καθώς και για την παρουσία τους σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης

10. Αναφορικά με τα στοιχεία των συμμετεχόντων, θα τηρηθεί από την PYRAMIS INTERNATIONAL S.A και την Audio Visual απόλυτη εχεμύθεια και δεν θα χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία αυτά για κανένα απολύτως λόγο παρά μόνο για το σκοπό αποστολής ενημερωτικού υλικού από την PYRAMIS INTERNATIONAL S.A που αναγράφεται στο αντίστοιχο πεδίο της φόρμας συμμετοχής και μόνο εάν έχει επιλέξει (σημειώσει) αυτό το πεδίο ο συμμετέχων στο διαγωνισμό.

Τα στοιχεία των συμμετεχόντων, επίσης, θα χρησιμοποιηθούν κατά το στάδιο της επιβεβαίωσης των συμμετοχών και για την επικοινωνία με τους τυχερούς της κλήρωσης. Η συμμετοχή στην κλήρωση αποτελεί ελεύθερη και σαφή δήλωση και συναίνεση των συμμετεχόντων για την επεξεργασία στοιχείων τους κατά τα ανωτέρω.

Ο NovaΣΠΟΡ FM και το site αυτού, www.sport-fm.gr δε συμμετέχουν και συνεπώς δε φέρουν καμία ευθύνη στη δημιουργία και στη
διαχείριση του αρχείου προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων για τους σκοπούς που αναγράφονται ανωτέρω.

11. Η συμμετοχή στην κλήρωση σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του παρόντος, οι οποίοι θεωρούνται ουσιώδεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x