Δελτία Τύπου

Καθ' οδόν για το Πανελλήνιο...!

Την Πέμπτη, 20 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο PUMA SPORTS WORLD Αγίου Κοσμά ο ένας ημιτελικός της λίγκας της Αθήνας στο Nescafe Unileague 5x5, 9ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών και Σπουδαστών σε Ελλάδα - Κύπρο!

Χθες Πέμπτη, 20 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο PUMA SPORTS WORLD Αγίου Κοσμά ο ένας ημιτελικός της λίγκας της Αθήνας στο Nescafe Unileague 5x5, 9ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών και Σπουδαστών σε Ελλάδα - Κύπρο!

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις των αρχηγών των 2 ομάδων, Κιλιμτζίδη Τάσο από την ομάδα του Τ.Ε.Φ.Α.Α. και Ζάγουρα Γρηγόρη από την ομάδα Ramrod του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

Και οι δυο παίκτες τόνισαν πως ο μεγάλος όγκος των ομάδων που συμμετέχουν κάθε χρόνο καθιστούν το πρωτάθλημα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, ενώ χρόνο με το χρόνο ανεβαίνει και το αγωνιστικό επίπεδο. Η άρτια οργάνωση του πρωταθλήματος προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες νέους που αγαπούν το mini ποδόσφαιρο και αγκαλιάζουν με τη συμμετοχή τους το Nescafe Unileague 5x5 καθιερώνοντάς το σαν θεσμό πλέον.

Στο μεγάλο τελικό της Αθήνας θα αγωνιστούν την Τρίτη 25 Μαΐου οι ομάδες Πάντειος 3 - Τ.Ε.Φ.Α.Α. 3 και στον μικρό τελικό οι ομάδες Τ.Ε.Φ.Α.Α. 7 - Ε.Κ.Π.Α. 9, ενώ και οι 4 ομάδες θα συμμετάσχουν στην Πανελλήνια Φάση το τριήμερο 28-30 Μαΐου.

Αξίζει να σημειωθεί πως τη φετινή σεζόν στο Πρωτάθλημα της Αθήνας συμμετείχαν 160 ομάδες, ενώ πανελληνίως ο αριθμός των ομάδων που συμμετείχε στο Nescafe Unileague 5x5 ξεπέρασε τις 400!

Η κορύφωση για φέτος θα λάβει χώρα την επόμενη Κυριακή, 30 Μαΐου στο Puma Sports World, με τη μεγάλη γιορτή να περιλαμβάνει -εκτός από τον Πανελλήνιο Τελικό- συναύλία με τους VEGAS, show με τις cheerleaders του Ολυμπιακού και πολλές πολλές εκπλήξεις.

Με τη φιέστα αυτή, η διοργάνωση του Nescafe Unileague 5x5 θα ανανέωσει το ραντεβού της με τους φοιτητές για τον ερχόμενο Οκτώβρη!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x