Δελτία Τύπου

«Για τον λαό της Παλαιστίνης»!

Το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης και αδελφοσύνης θα στείλουν στο λαό της Παλαιστίνης όσοι βρεθούν τη Δευτέρα το απόγευμα (17:30) στο Δημοτικό Γήπεδο Γαλατσίου. Έπειτα από σκέψη της πρωτοβουλίας «Ένα καράβι για τη Γάζα», θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας στο Πάρκο Βεΐκου με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ελληνικού πρωταθλήματος. Τι δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο δημοσιογράφος και πρωτεργάτης της συγκεκριμένης κίνησης, Πέτρος Γιώτης.

Το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης και αδελφοσύνης θα στείλουν στο λαό της Παλαιστίνης όσοι βρεθούν τη Δευτέρα το απόγευμα (17:30) στο Δημοτικό Γήπεδο Γαλατσίου. Έπειτα από σκέψη της πρωτοβουλίας «Ένα καράβι για τη Γάζα», θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας στο Πάρκο Βεΐκου με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ελληνικού πρωταθλήματος.

Με την “Hasta La Victoria Siempre” θα αγωνιστούν οι: Χουάν-Ραμόν Ρότσα, Σάββας Κωφίδης, Ηλίας Ατματζίδης, Ηλίας Πουρσανίδης, Γιώργος Ντράκοβιτς, Κώστας Μπατσινίλας, Κώστας Μουρατίδης, Βασίλης Λέκκας, Γιάννης Παυλίδης, Ηρακλής Δημητριάδης, Νίκος Κορομηλάς, Μιχάλης Βροχίδης, Περικλής Παπαπαναγής, Σάββας Παπάζογλου, Πασχάλης Τσαρούχας, Νίκος Μάλιαρης, Τάκης Βαμβακίδης και Τάσος Κάκκος.

Με την “Ένα καράβι για τη Γάζα” θα παίξουν μέλη της πρωτοβουλίας, Αραβες μετανάστες από τα Χανιά και την Αθήνα, Παλαιστίνιοι φοιτητές και νέοι από την Παλαιστινιακή Κοινότητα.

Ο δημοσιογράφος και πρωτεργάτης της συγκεκριμένης κίνησης, Πέτρος Γιώτης δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

«Οι δύο ομάδες είναι: η “Ένα καράβι για τη Γάζα” και η “Hasta La Victoria Siempre”, το γνωστό μήνυμα του Τσε Γκεβάρα και παίζουν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές. Μεταξύ αυτών είναι: ο Χουάν-Ραμόν Ρότσα, Σάββας Κωφίδης, Ηλίας Ατματζίδης, Ηλίας Πουρσανίδης, Περικλής Παπαπαναγής και άλλοι μεγάλοι παίκτες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι πολύ και εμείς (σ.σ.: "Ένα καράβι για τη Γάζα") θα τους κερδίσουμε και καλύτερα να φέρουν ένα τσουβάλι να μαζεύουν τα γκολ. Έπαιζα μπάλα πριν από τριάντα χρόνια, αλλά αν πάω τώρα να κλοτσήσω θα μου φύγει το πόδι. Η είσοδος είναι ελεύθερη και θέλουμε να έρθει ο κόσμος να μας στηρίξει με την παρουσία του. Το παιχνίδι το στηρίζει η Παλαιστινιακή Κοινότητα, η γενική ένωση Παλαιστινίων φοιτητών και Αραβες μετανάστες από τα Χανιά και την Αθήνα, ενώ θα παίξουν κάποια νεαρά μέλη από το “Ένα καράβι για τη Γάζα”».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x