Δελτία Τύπου

ΤRAVEL PLAN – Κλείστε & Κερδίστε!

Το ΤRAVEL PLAN, o μεγαλύτερος τουριστικός οργανισμός της χώρας, με μεγάλη εμπειρία και παράδοση στον χώρο του Τουρισμού, προέβη σε μια δυναμική ενέργεια προκειμένου να τονώσει την κίνηση της τουριστικής αγοράς σχεδιάζοντας και προωθώντας δύο νέα προγράμματα.

Το ΤRAVEL PLAN , o μεγαλύτερος τουριστικός οργανισμός της χώρας, με μεγάλη εμπειρία και παράδοση στον χώρο του Τουρισμού, προέβη σε μια δυναμική ενέργεια προκειμένου να τονώσει την κίνηση της τουριστικής αγοράς σχεδιάζοντας και προωθώντας δύο νέα προγράμματα.

Best Value:
0% Προκαταβολή - 6 Άτοκες Δόσεις. Τα καλύτερα πακέτα στις καλύτερες τιμές για επιλεγμένες τοποθεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό που επί σειρά ετών καθιερώθηκαν και σαν αγαπημένους προορισμούς χιλιάδων ταξιδευτών.

Κλείστε και Κερδίστε:
Με καταλυτική ημερομηνία την 31η Μαΐου 2010, το πρόγραμμα απευθύνεται σε πελάτες που θα κλείσουν πακέτα ταξιδιών με το Travel Plan, κερδίζοντας έκπτωση που κυμαίνεται μέχρι και 25%.

Τα δυο αυτά προνομιακά προγράμματα δημιουργήθηκαν με σκοπό να προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν ταξίδια υψηλών προδιαγραφών, σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές και με μοναδικά οφέλη. Αυτό γιατί στο Travel Plan κύριο μέλημά μας είναι να σχεδιάζουμε άριστα και ευέλικτα προϊόντα, προσφέροντας στους πελάτες μας ξενοδοχεία υψηλών προδιαγραφών στις καλύτερες δυνατές τιμές.

Όπως τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, κύριος Γ. Δασκαλάκης: « Στόχος μας είναι να κατανοούμε τις εκάστοτε συνθήκες της αγοράς και να προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας και τα προϊόντα μας σε αυτές, ώστε να είναι προσιτά σε όλους, προσφέροντας ταυτόχρονα ποιοτικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών. Το Travel Plan πορευόταν πάντα με σταθερά βήματα, διατηρώντας παράλληλα το κύρος και την αξιοπιστία του. Σύντομα το αγοραστικό κοινό το τοποθέτησε στην κορυφή της πυραμίδας των προτιμήσεων του, δίνοντάς του το προβάδισμα στον χώρο του τουρισμού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x