Δελτία Τύπου

O κορυφαίος Bookmaker της χρονιάς!

Ο William Hill αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής στα ετήσια Betview Awards, τα Βρετανικά βραβεία… Οσκαρ του κλάδου των στοιχημάτων και τυχερών παιχνιδιών, κερδίζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ τα τρία κορυφαία βραβεία!

And the Betview Αward goes to… William Hill!

Ο William Hill αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής στα ετήσια Betview Awards, τα Βρετανικά βραβεία… Οσκαρ του κλάδου των στοιχημάτων και τυχερών παιχνιδιών, κερδίζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ τα τρία κορυφαία βραβεία!

Τα Betview Awards αποτελούν την ύψιστη τιμή για τον κλάδο και αποτελούν αναγνώριση και επιβράβευση του κύρους, της καινοτομίας, της σκληρής δουλειάς και των συνεχών προσπαθειών βελτίωσης στην απαιτητική Βρετανική αγορά Στοιχηματισμού.

Σε μια λαμπρή τελετή στο Hilton Park Lane του Λονδίνου, με παρουσιάστρια την κορυφαία Βρετανίδα δημοσιογράφο του BBC, Κλερ Μπόλντινγκ, ο William Hill κέρδισε τα βραβεία της «Κορυφαίας Εταιρίας της Χρονιάς», της «Καλύτερης Αλυσίδας Πρακτορείων Στοιχήματος» και του «Καλύτερου Διευθυντή Πρακτορείου Στοιχήματος», κατηγορία στην οποία ήταν υποψήφιοι δύο διευθυντές καταστημάτων, η νικήτρια Τζέιν Νομπλ και ο περσινός νικητής Πάμπος Χαραλάμπους!

«Ηταν μια έξοχη βραδιά για τον William Hill. Την περασμένη χρονιά κερδίσαμε δύο βραβεία, φέτος κερδίσαμε τρία. Είμαι ιδιαίτερα περήφανος για την Τζέιν Νομπλ και τον Πάμπο Χαραλάμπους για τις νίκες τους στην κατηγορία των Betting Shop Manager of the Year για τα δύο τελευταία χρόνια. Αυτά τα τρία βραβεία αυτά αποτελούν μια δημόσια αναγνώριση του ότι ο William Hill ανεβάζει τον πήχη, και παράλληλα φόρο τιμής στην εμπειρία, την κατάρτιση και την αφοσίωση καθενός από τους 16.000 εργαζόμενους του William Hill, οι οποίοι καθημερινά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους», δήλωσε διευθύνων σύμβουλος του William Hill, Ραλφ Τόπινγκ.

Η William Hill PLC προσφέρει πάνω από 70 έτη στοιχηματική εμπειρία και εξυπηρετεί εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες μέσω του μεγαλύτερου συγκροτήματος λιανικής υπηρεσίας στοιχημάτων του Ηνωμένου Βασιλείου. Αδειοδοτημένη και ελεγχόμενη στο Η.Β., εισηγμένη εδώ και 8 χρόνια στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου (μέλος του δείκτη FTSE 250), η William Hill PLC αριθμεί σήμερα πάνω από 16.000 εργαζόμενους!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x