Δελτία Τύπου

Gollissimo

Η Μεγάλη Κυρία του ιταλικού ποδοσφαίρου βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα και οι επίσημες ακαδημίες της Juventus λειτουργούν καθημερινά στα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα στην Παλλήνη!

Η Μεγάλη Κυρία του ιταλικού ποδοσφαίρου βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα και οι επίσημες ακαδημίες της Juventus λειτουργούν καθημερινά στα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα στην Παλλήνη!

Εκεί πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25/4 το Gollissimo ένα συναρπαστικό ποδοσφαιρικό event για παιδιά ηλικίας 5 έως 10 ετών. Υπό την επίβλεψη Ιταλών προπονητών που έχουν αποφοιτήσει από την ακαδημία της Γιούβε, οι νεαροί επίδοξοι γητευτές της "στρογγυλής θεάς", μέσα από μελετημένες ασκήσεις και ένα σωστά δομημένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων προσέγγισαν τη φιλοσοφία της Juventus και δοκίμασαν τις δυνατότητες τους, διασκεδάζοντας με το μοναδικό τρόπο της Juventus.

Μη χάσετε το 2ο Gollissimo που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 15-16 Μαϊου από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα. Οι πόρτες των γηπέδων θα παραμείνουν ανοιχτές για όλα τα παιδιά που θέλουν να συμμετέχουν, τους γονείς και φίλους τους που μπορούν να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης στο Club House της Juventus. Σε όλα τα παιδιά θα δοθούν αναμνηστικά μπλουζάκια όπως επίσης και πολλά δώρα.

Ο Head Coach των προπονητών της Juventus Soccer Schools, κ. Christian Miccono και ο Scouter της Juventus στην Ελλάδα κ. Σταύρος Παπανδρέου θα βρίσκονται εκεί για να μυήσουν τους μικρούς αθλητές στα μυστικά του ποδοσφαίρου και για να ξεχωρίσουν κάποια ταλέντα που μπορούν - ποιος ξέρει - σε μερικά χρόνια να υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο με την Βέκια Σινιόρα!!!

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας...

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο
www.costeas-geitonas.gr/juventus και στο τηλεφωνικό κέντρο των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα 210-6030411-17

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x