Δελτία Τύπου

Παναγιώτης Γιαννάκης, «προπονητής» στα 30 του!

Πολύ πλούσια θα είναι και η σημερινή μπασκετική εκπομπή «Jump Shoot» με τον Τόλη Κοτζιά στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ (23.30).

Πολύ πλούσια θα είναι και η σημερινή μπασκετική εκπομπή «Jump Shoot» με τον Τόλη Κοτζιά στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ (23.30).
Αναλυτικά:
1) Ολυμπιακός, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και WIND μαζί. Δείτε το…παρασκήνιο της εκδήλωσης (με Κλέιζα, Τσίλντρες, Παπαλουκά και Μπουρούση), που είναι προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα στις 7, στο κατάστημα της WIND, στην Γρηγορίου Λαμπράκη 103 στο Πασαλιμάνι.

2) Πως ο Παναθηναϊκός έκανε θρύψαλα την ΑΕΚ την Κυριακή. Τι είπαν μετά το τέλος του ματς ΠΑΟΚ-Κολοσσός οι πρωταγωνιστές.

3) Ρετρό από Α1. Και ματς α) ΑΕΚ-Άρης στο «Γ. Μόσχος» με Γκέκο, Γαλακτερό, Αριδά εναντίον Γιαννάκη, Σούμποτιτς, Βράνκοβιτς και Δοξάκη. Β) Ηρακλής-Ολυμπιακός με κόουτς Μαρκόπουλο στον «Γηραιό» και Ίνγκραμ, Παπαδόπουλο, Μάντη εναντίον Ελληνιάδη, Καρκαμπάση και Τοντ Μίτσελ. Και γ) Έσπερος εναντίον Παναθηναικού. Με Γκότση, Δεμέναγα, Μιλόσεβιτς και Τόλλια απέναντι σε Έντγκαρ Τζόουνς, Κορωναίο και Παπαπέτρου.

4) Τι έγινε στην Α2 και στα παιχνίδια του Ηρακλή με τον ΚΑΟΔ και του Ερμή Λαγκαδά με το Αιγάλεω, σε ένα ματς, όπου έσπασαν καρδιές.

5) Η φιέστα του Αθηναικού. Το τριπλ κράουν της γυναικείας ομάδας του Βύρωνα και πως πανηγυρίστηκε την Κυριακή.

6) Ρετρό από Α2, αρχές δεκαετίας του ’90. Και α) Δάφνη εναντίον Φίλιππου Θεσσαλονίκης με Στάμο Πολίτη, Φωσσέ, Κωνσταντώνη και Καραμανώλη εναντίον Πουλιανίτη, Τοπάλη, Γρίψιου και Δασκαλάκη. Και β) Μίλωνας εναντίον Ιωνικού Νικαίας με τους Κουτσούρη, Αποσκίτη, Βαγιακάκο, Οικονομάκη εναντίον Νίκου Οικονόμου, Λαζάρου, Λαουτάρη και Μπίλλια. Με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, τότε παίκτη του Άρη, να δίνει από την εξέδρα στον τότε προπονητή του Ιωνικού, Κώστα Πετρίδη!

Την εκπομπή μπορείτε να την βλέπετε στο διαδίκτυο από το www.tilesport.tv

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x