Δελτία Τύπου

Οι νικητές του διαγωνισμού της Carlsberg!

Το sport-fm.gr φιλοξένησε το διαγωνισμό της Carlsberg “Γίνε μέρος του παιχνιδιού” όπου οι συμμετέχοντες ψήφισαν ποιους παίκτες του Ολυμπιακού ήθελαν να συναντήσουν από κοντά στην εκδήλωση της Carlsberg στο ΠΙΣΙΝΑ. Έπειτα από κλήρωση που διεξήχθη την Τρίτη 20 Απριλίου στα γραφεία του NovaΣΠΟΡ FM αναδείχθηκαν τρεις τυχεροί νικητές που κερδίζουν από ένα gift pack με προϊοντικά δώρα της Carlsberg και του Ολυμπιακού.

Το sport-fm.gr φιλοξένησε το διαγωνισμό της Carlsberg “Γίνε μέρος του παιχνιδιού” όπου οι συμμετέχοντες ψήφισαν ποιους παίκτες του Ολυμπιακού ήθελαν να συναντήσουν από κοντά στην εκδήλωση της Carlsberg στο ΠΙΣΙΝΑ. Έπειτα από κλήρωση που διεξήχθη την Τρίτη 20 Απριλίου στα γραφεία του NovaΣΠΟΡ FM αναδείχθηκαν τρεις τυχεροί νικητές που κερδίζουν από ένα gift pack με προϊοντικά δώρα της Carlsberg και του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, οι:

– Ηλίας Μαρίνης με τρία τελευταία ψηφία κινητού τηλεφώνου -709

– Ευθύμιος Παπαγρηγορίου με τρία τελευταία ψηφία κινητού τηλεφώνου -525

– Παρασκευή Ζαφειροπούλου με τρία τελευταία ψηφία κινητού τηλεφώνου -462

κερδίζουν από ένα gift pack που περιλαμβάνει: 1 branded μπλουζάκι OSFP – Carlsberg, 1 καπέλο Carlsberg, 1 key chain Carlsberg, 2 ποτήρια Carlsberg και 2 φιάλες Carlsberg!
Οι τρεις νικητές μπορούν να παραλάβουν τα δώρα τους από τα γραφεία του NovaΣΠΟΡ FM, Δαβάκη 58, Καλλιθέα, τηλέφωνα 210 9578990 -1.


Η Carlsberg, «Ίσως η καλύτερη μπύρα στον κόσμο» και επίσημος χορηγός της ΠΑΕ Ολυμπιακός σας προσκαλεί να γνωρίσετε από κοντά τους αγαπημένους σας ποδοσφαιριστές της θρυλικής ομάδας! Μέσα από την ηλεκτρονική ψηφοφορία στο sport-fm.gr που ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 19 Απριλίου οι φίλοι του Ολυμπιακού επέλεξαν τους Αντώνη Νικοπολίδη, Λουτσιάνο Γκαλέτι και Όλοφ Μέλμπεργκ για να παρευρεθούν σε μία μοναδική εκδήλωση για όλους τους φίλους του Ολυμπιακού. Την Παρασκευή 23 Απριλίου 2010 οι τρεις ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στο cafe-restaurant ΠΙΣΙΝΑ στη Μαρίνα Ζέας, στις 18:00. Μην χάσετε την ευκαιρία να δείτε τα ινδάλματα σας «ζωντανά» και να κερδίσετε μοναδικά δώρα προσφορά της Carlsberg. Μεταξύ άλλων συλλεκτικών δώρων, ένας υπερτυχερός που θα βρεθεί στο ΠΙΣΙΝΑ θα κερδίσει και ένα εισιτήριο διαρκείας για την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν 2010-2011!

Γίνε και εσύ μέρος του παιχνιδιού με την Carlsberg!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x