Δελτία Τύπου

N. Αφρική- Οδηγίες για τους Έλληνες ταξιδιώτες

Η Πρεσβεία της Ελλάδος στην Πρετόρια της Νοτίου Αφρικής ανακοινώνει ότι λειτουργεί η ιστοσελίδα της στη διεύθυνση . Στην ιστοσελίδα πέραν των συνήθων πληροφοριών (προξενικές υπηρεσίες, δραστηριότητες Πρεσβείας, κ.λ.π) περιλαμβάνεται και το ειδικό ένθετο «Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου Ν. Αφρικής – Οδηγός για τους Έλληνες Ταξιδιώτες».

Η Πρεσβεία της Ελλάδος στην Πρετόρια της Νοτίου Αφρικής ανακοινώνει ότι λειτουργεί η ιστοσελίδα της στη διεύθυνση www.mfa.gr/pretoria.

Στην ιστοσελίδα πέραν των συνήθων πληροφοριών (προξενικές υπηρεσίες, δραστηριότητες Πρεσβείας, κ.λ.π) περιλαμβάνεται και το ειδικό ένθετο «Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου Ν. Αφρικής – Οδηγός για τους Έλληνες Ταξιδιώτες».

Το ένθετο αυτό είναι αφιερωμένο στη συμμετοχή της Εθνικής μας Ομάδος Ποδοσφαίρου, για δεύτερη φορά στην ιστορία της σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου (11 Ιουνίου – 11 Ιουλίου 2010) και έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες των Ελλήνων φιλάθλων οι οποίοι θα επισκεφθούν τη Νότιο Αφρική για να παρακολουθήσουν την Ελληνική ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x