Stoiximan Super League

Live: Ηρακλής-SKODA Ξάνθη 2-4 (Τελικό)

«Παρούσα» και του χρόνου στα… σαλόνια της Superleague θα δηλώνει η SKODA Ξάνθη, που πέρασε με το θριαμβευτικό 4-2 από το Καυταντζόγλειο επί του Ηρακλή. Δεν πτοήθηκαν από το φοβερό come back του «Γηραιού» οι Θρακιώτες (το 0-2 με τους Μπέρτο και Μπούγκα έγινε 2-2 με τους Κονέ και Γιάκομπ) και με δύο γκολ σε ένα τρίλεπτο (Πόι 71’, Έλινγκτον 74’) έκαναν ονειρεμένο φινάλε στο «θρίλερ» που έζησαν φέτος.

«Παρούσα» και του χρόνου στα… σαλόνια της Superleague θα δηλώνει η SKODA Ξάνθη, που πέρασε με το θριαμβευτικό 4-2 από το Καυταντζόγλειο επί του Ηρακλή.

Δεν πτοήθηκαν από το φοβερό come back του «Γηραιού» οι Θρακιώτες (το 0-2 με τους Μπέρτο και Μπούγκα έγινε 2-2 με τους Κονέ και Γιάκομπ) και με δύο γκολ σε ένα τρίλεπτο (Πόι 71’, Έλινγκτον 74’) έκαναν ονειρεμένο φινάλε στο «θρίλερ» που έζησαν φέτος.

Πρώτη εκτός έδρας νίκη... την κατάλληλη στιγμή για τους φιλοξενούμενους, με άδοξο τρόπο και αποδοκιμασίες έκλεισε η -ικανοποιητική μετά την έλευση του Μπουμπένκο- πορεία του Ηρακλή.


90'+4': Λήξη του αγώνα

89' - Αλλαγή για την Ξάνθη: Ο Βασιλακάκης αντικαθιστά τον Μαρσελίνιο

88' - ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ!: Ο Γιάκομπ επεδίωξε εμφανώς την αποβολή του και... την κέρδισε από τον Δαλούκα!

78' - Αλλαγή για τον Ηρακλή: Εκτός αγωνιστικού χώρου περνάει ο Πίτου Γκαρσία και σε αυτόν μπαίνει ο Επστάιν

77' - Αλλαγή για τον Ηρακλή: Ο Μιλάνο στη θέση Κονέ

74' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ!: Ο Έλινγκτον αναλαμβάνει την εκτέλεση και πλασάρει εύστοχα στη δεξιά γωνία

73' - ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ!: Δυνατή κεφαλιά του Έλινγκτον αποκρούεται με υπερένταση από τον Μπαντή, ο Πόι παίρνει την επαναφορά και ο Κατσαμπής τον ανατρέπει, πριν προλάβει να σουτάρει!

71' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ!: Υπέροχη ατομική ενέργεια του Πόι, που περνάει όλη την άμυνα του Ηρακλή και με ωραίο αριστερό σουτ νικάει τον Μπαντή!

69': Ο Κονέ βγαίνει από αριστερά σε θέση τετ α τετ με τον Γκσπούρνινγκ, όμως το δυνατό σουτ που επιχειρεί αποκρούεται σωτήρια από τον Αυστριακό τερματοφύλακα

65' - Αλλαγή για τον Ηρακλή: Ο Γιάντσης αντικαθιστά τον Κομπαγιάσι

61' - Αλλαγή για την Ξάνθη: Ο Έλινγκτον περνάει στη θέση του Μπούγκα

59' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ!: Ο Κομπαγιάσι έκανε μια εξαιρετική προσπάθεια από αριστερά, γύρισε την μπάλα στη μικρή περιοχή κι εκεί ο αμαρκάριστος Γιάκομπ απλά την έσπρωξε στην κενή εστία!

54' - ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ!: Νέα φαλτσαριστή εκτέλεση φάουλ από τον Μαρσελίνιο, η μπάλα "τραντάζει" το οριζόντιο δοκάρι του Μπαντή!

52' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ!: Ωραία εκτέλεση φάουλ από αριστερά στην περιοχή της Ξάνθης, ο Κονέ πιάνει όμορφη γυριστή κεφαλιά και μειώνει για τον Ηρακλή!

46': Έναρξη του β' μέρους


45'+2': Λήξη του ημιχρόνου

45': Μετά από απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Γκαρσία, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και αφού χτύπησε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού, πέρασε άουτ

43' - Κίτρινη κάρτα για τον Ηρακλή: Ο Γιάκομπ μπήκε με προτεταμένο τον αγκώνα σε μια διεκδίκηση της μπάλας

38': Πολύ κακός ο Ηρακλής, δεν έχει καταφέρει να απειλήσει καν τον Γκσπούρνινγκ. Η εμφάνιση, μάλιστα, του "Γηραιού" έχει προκαλέσει την αντίδραση των οπαδών του στις εξέδρες, με κάποιους από αυτούς να αποδοκιμάζουν και κάποιούς άλλους να αποχωρούν!

30': Ο Πόι κινείται ωραία από αριστερά, μπαίνει στην περιοχή του Ηρακλή, όμως το συρτό σουτ που επιχειρεί μπλοκάρεται στην απέναντι γωνία από τον Μπαντή

25' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ!: Ο Μαρσελίνιο εκτέλεσε ένα φάουλ από δεξιά (σχεδόν από την ίδια θέση που προήλθε το πρώτο γκολ), ο Μπαντής δεν απέκρουσε καλά την μπάλα στην έξοδό του και ο Μπούγκα -που επωφελήθηκε- δεν δυσκολεύτηκε να τη στείλει στα δίχτυα!

20': Ωραία ενέργεια του Μπούγκα λίγο έξω από την περιοχή και πάσα στον Μπούγκα, που σουτάρει, όμως -από καλή θέση- ψηλά άουτ

15': Φαλτσαριστή εκτέλεση φάουλ του Μαρσελίνιο από το ύψος του ημικυκλίου, ο Μπαντής "απογειώθηκε" στο αριστερό του "Γ" και απέκρουσε σε κόρνερ

14' - Κίτρινη κάρτα για τον Ηρακλή: Ο Μάρτος έκανε ένα δυνατό μαρκάρισμα στο χώρο του κέντρου

12' - Κίτρινη κάρτα για την Ξάνθη: Ο Στίνγκα γίνεται ο πρώτος παίκτης που μπαίνει στο μπλοκάκι του Δαλούκα

5' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ!: Ο Πόι εκτέλεσε όμορφα ένα φάουλ από δεξιά στην "καρδιά" της άμυνας του Ηρακλή, εκεί πετάχτηκε ο Μπέρτος και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ!

1': Έναρξη του αγώνα


Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιόζεφ Μπουμπένκο): Μπαντής, Κατσαμπής, Σαρακατσάνος, Παπαζαχαρίας, Μάρτος, Ηλιάδης, Πίτου Γκαρσία, Μάρα, Κονέ, Κομπαγιάσι, Γιάκομπ

SKODA ΞΑΝΘΗ (Νίκος Κεχαγιάς): Γκσπούρνινγκ, Τζάγκι, Κωστούλας, Μπέρτος, Βάλλας, Στρμπα, Στίνγκα, Κιντάνα, Πόι, Μαρσελίνιο, Μπούγκα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δαλούκας (Θεσσαλίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ευθύμιάδης (Πιερίας), Μπαλτάς (Αχαΐας)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x