Stoiximan Super League

LIVE: Ολυμπιακός-Άρης 2-1 (Τελικό)

Σε εξέλιξη το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη (2-1) στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Δεκάλεπτη διακοπή λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που δημιουργήθηκε απ' τη χρήση χημικών έξω από το γήπεδο. Παρακολουθήστε live από το www.sport-fm.gr την εξέλιξη του αγώνα.

90' Λήξη του αγώνα

90' Κίτρινη κάρτα στον Κόβατς.

87' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Έντσο Μαρέσκα μόνος του απέναντι από τον Σηφάκη, δεν καταφέρνει να κάνει τρία τα τέρματα των «ερυθρόλευκων».

84' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Γκαλίτσιος αντικατέστησε τον Πάντο.

83' Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Άρη. Ο Κόκε σπατάλησε μια μοναδική ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια, αφού φάτσα με τον Κόβατς δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

80' Ο Ντομί βγήκε τετ α τετ με τον Σηφάκη, ο Γάλλος αμυντικός σούταρε πάνω στον Έλληνα πορτιέρο.

72' Ο Τοροσίδης ξεπέρασε τον Σηφάκη, τα χάλασε όμως στην τελική προσπάθεια, καθώς σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

70' Κίτρινη κάρτα στον Κουλουχέρη.

63' Το διαγώνιο συρτό σουτ του Όσκαρ μέσα από την περιοχή ήταν εύκολη λεία για τον Σηφάκη.

61' Αλλαγή για τον Άρη. Ο Τζόνσον έδωσε τη θέση του στον Αραβίδη.

58' Ο Κόβατς έπεσε στη δεξιά του γωνία και μπλόκαρε το αδύναμο σουτ του Κάλβο.

56' Αλλαγή για τον Άρη. Ο Κόκε πήρε τη θέση του Μεριέμ.

55' Κόκκινη κάρτα στον Αράνο, ο οποίος έδωσε αγκωνιά στον Όσκαρ! Με δέκα παίκτες και οι φιλοξενούμενοι.

46' Πρώτο σφύριγμα στο δεύτερο ημίχρονο.

45+5' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

45+5' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, 2-1. Ο Μαρέσκα νίκησε από τα έντεκα μέτρα τον Σηφάκη.

45+4' Ο Νασούτι ανέτρεψε τον Πάντο μέσα στην περιοχή, πέναλτι για τον Ολυμπιακό.

45' Τρία λεπτά θα είναι ο επιπλέον χρόνος.

43' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΆΡΗ, 1-1. Ο Κάλβο εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών.

41' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Κόβατς πέρασε στον αγωνιστικό χώρο αντί του Γ. Παπαδόπουλου.

37' Πέναλτι για τον Άρη, αποβλήθηκε ο Πάρντο!. Δεν φαίνεται ξεκάθαρα πάντως αν όντως ο πορτιέρο τον Πειραιωτών είχε επαφή με τον Τζόνσον μέσα στην περιοχή.

35' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Λεονάρντο αντικατέστησε τον Ντιόγο. Ο Βραζιλιάνο επιθετικό, ο οποίος δεν μπορούσε να συνεχίσει.

33' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, 1-0. Ο Όσκαρ σέντραρε απ' τα δεξιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Ζεβλάκοφ νίκησε με κεφαλιά τον Σηφάκη.

*Μετά από διακοπή δέκα λεπτών συνεχίζεται το παιχνίδι.

19' Προσωρινή διακοπή στην αναμέτρηση Οπαδοί του Ολυμπιακού συνεπλάκησαν με την Αστυνομία έξω από το «Καραϊσκάκη» -για αδιευκρίνιστους λόγους- λίγα λεπτά πριν από τη σέντρα του αγώνα των Πειραιωτών με τον Άρη. Οι οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν διάφορα αντικείμενα προς το μέρος των δυνάμεων της Αστυνομίας, οι οποίες "απάντησαν" με χρήση χημικών, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αποπνικτική ατμόσφαιρα.

17' Το συρτό σουτ του Βανγκέλι έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Πάρντο.

12' Ο Ντιόγο τροφοδότησε τον Λούα Λούα μέσα στην περιοχή, ο Κονγκολέζος επιθετικός σούταρε χωρίς να το σκεφτεί με τη μία, σε ετοιμότητα ο Σηφάκης δεν είχε κανένα πρόβλημα.

9' Ο Πρίττας βρήκε χώρο λίγα μέτρα έξω από την περιοχή και δοκίμασε -χωρίς αποτέλεσμα- το πόδι του. Η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία.

1' Το πρώτο σουτ αγώνα από τον Λούα Λούα, μπλοκάρει εύκολα ο Σηφάκης.

1' Έναρξη του αγώνα. Στη σέντρα οι Πειραιώτες.

Συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Πάρντο, Πάντος (84' Γκαλίτσιος), Κ. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Ντομί, Μαρέσκα, Γ. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Όσκαρ, Λούα Λούα, Ντιόγο (35' Λεονάρντο).

Άρης (Έκτορ Κούπερ): Σηφάκης, Αράνο, Κουλουχέρης, Ρονάλντο, Βανγκέλι, Φερνάντες, Πρίττας, Κάλβο, Χαβίτο, Μεριέμ (56' Κόκε), Τζόνσον (61' Αραβίδης).

Διαιτητής: Ντάκος (Ξάνθης)
Βοηθοί: Μπιτσίδης (Θράκης), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)
Γήπεδο: «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

*Συμπλοκές μερίδας φίλων του Ολυμπιακού με την Αστυνομία έξω από το «Καραϊσκάκη» -για αδιευκρίνιστους λόγους- λίγα λεπτά πριν από τη σέντρα του αγώνα των Πειραιωτών με τον Άρη. Οι οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν διάφορα αντικείμενα προς το μέρος τους. Η Αστυνομία "απάντησε" με χρήση χημικών.

**Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης τα είπε για λίγο με τον προπονητή της Εθνικής μας ομάδας, Ότο Ρεχάγκελ πριν από την έναρξη του αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x