Δελτία Τύπου

Η adidas και το NBA διευρύνουν την Διεθνή συνεργασία τους

Η adidas και η Εθνική Ομοσπονδία Μπάσκετ των ΗΠΑ (NBA) ανακοίνωσαν την επέκταση της διεθνούς συνεργασίας τους, που παρέχει στην adidas τα αποκλειστικά δικαιώματα πώλησης προϊόντων στην Ευρώπη με την έναρξη της σεζόν 2010-2011 του NBA

Η adidas και η Εθνική Ομοσπονδία Μπάσκετ των ΗΠΑ (NBA) ανακοίνωσαν την επέκταση της διεθνούς συνεργασίας τους, που παρέχει στην adidas τα αποκλειστικά δικαιώματα πώλησης προϊόντων στην Ευρώπη με την έναρξη της σεζόν 2010-2011 του NBA. Από την 1η Οκτωβρίου 2010, οι οπαδοί του ΝΒΑ στην Ευρώπη θα έχουν στην διάθεση τους μια ολοκληρωμένη on-court συλλογή, που μεταξύ άλλων θα συμπεριλαμβάνει αυθεντικά jerseys, συλλογές προπόνησης, καθώς και τις αγωνιστικές εμφανίσεις των ομάδων του ΝΒΑ.

"Το NBA είναι το αποκορύφωμα του αθλήματος, κάθε παιδί που ονειρεύεται να παίξει μπάσκετ φιλοδοξεί να φτάσει σε αυτό το επίπεδο,” δήλωσε ο Lawrence Norman, αντιπρόεδρος Μπάσκετ της adidas. "Τώρα, έχοντας σε αποκλειστικότητα τα παγκόσμια δικαιώματα, είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε το NBA να εξαπλώσει την αγάπη για το μπάσκετ σε όλον τον κόσμο."

Η adidas βρίσκεται στο 4ο έτος της ενδεκαετούς διεθνούς συνεργασίας της ως Επίσημος Προμηθευτής Ενδυμάτων για το NBA, το WNBA, και το NBA D-League. Το NBA και η adidas το 2010 θα υποστηρίξουν αυτήν τη συνεργασία μέσω ενός συνδυασμού ενεργειών marketing και media, συμπεριλαμβανομένων το NBA Live της Ευρώπης που παρουσιάζεται από την EA SPORTSTM, καθώς και μέσω εκδηλώσεων για το κοινό σε 215 χώρες που προβάλλονται οι αγώνες του NBA.

Σχετικά με το ΝΒΑ

Το ΝΒΑ ιδρύθηκε το 1946 και είναι ένα παγκόσμιο αθλητικό και ψυχαγωγικό brand. Μέλη του είναι 30 ομάδες των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά. Κατά τη διάρκεια της σεζόν 2008-2009, οι αγώνες του ΝΒΑ μεταδόθηκαν σε 215 χώρες και σε 41 διαφορετικές γλώσσες. Οι 76 διεθνείς παίκτες από 32 διαφορετικές χώρες επιβεβαιώνουν την παγκόσμια απήχηση του ΝΒΑ. Τα επίσημα προϊόντα του ΝΒΑ πωλούνται σε περισσότερα από 100.000 καταστήματα σε 100 χώρες σε 6 ηπείρους. Η ιστοσελίδα ΝΒΑ.com δέχεται καθημερινά πάνω από 5.000.000 επισκέψεις, με το 50% αυτών να αφορά σε επισκέψεις χρηστών εκτός Βορείου Αμερικής.

Σχετικά με την adidas

Στο χώρο του μπάσκετ, η adidas με τη μεγαλύτερη εμπειρία στην παραγωγή τεχνολογικών προϊόντων για πάνω από 50 χρόνια, συνεχίζει να προσφέρει προϊόντα υψηλού σχεδιασμού και ποιότητας στους μεγαλύτερους αθλητές στον κόσμο, όπως στους Kevin Garnett, Dwight Howard, Candace Parker, Derrick Rose, Tim Duncan και Tracy McGrady. Η εμπορική συνεργασία της adidas με το NBA ξεκίνησε το 2006, με την υπογραφή συμβολαίου για τα επόμενα 11 χρόνια όπου η adidas αποτελεί τον Επίσημο Προμηθευτή αγωνιστικών εμφανίσεων και ρουχισμού για το ΝΒΑ (National Basketball Association), το WNBA (Women’s National Basketball Association) και τη D- League (NBA Development League) ξεκινώντας από τη σεζόν 2006-2007 του ΝΒΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x