Δελτία Τύπου

Οι νικητές του διαγωνισμού MLS Destinator Talk & Drive 43SL

Ολοκληρώθηκε σήμερα Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010 ο μεγάλος διαγωνισμός του sport-fm.gr και της MLS με δώρο τρείς (3) πλοηγούς MLS Destinator Talk&Drive 43SL. Οι τρεις τυχεροί νικητές που αναδείχθηκαν έπειτα από κλήρωση είναι οι:

Ολοκληρώθηκε σήμερα Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010 ο μεγάλος διαγωνισμός του sport-fm.gr και της MLS με δώρο τρείς (3) πλοηγούς MLS Destinator Talk&Drive 43SL. Οι τρεις τυχεροί νικητές που αναδείχθηκαν έπειτα από κλήρωση είναι οι:

Αλέξανδρος Κουμάντος με λήγοντες αριθμούς κινητού τηλεφώνου -182
Χρυσούλα Χατζηλία με λήγοντες αριθμούς κινητού τηλεφώνου -935
Μαρία Κωτσάκη με λήγοντες αριθμούς κινητού τηλεφώνου -754

Το νέο, απόλυτο αντικείμενο του πόθου για κάθε οδηγό που σέβεται τον εαυτό του και …τον πλοηγό του είναι γεγονός. Το πιο «καυτό» must-have gadget στην ελληνική αγορά ονομάζεται MLS Destinator Talk&Drive 43SL, έρχεται από τη νούμερο ένα εταιρία πλοήγησης, MLS και κλέβει την παράσταση στην πασαρέλα των ελληνικών δρόμων με την αισθητική και τεχνολογική του υπεροχή, καθώς ενσωματώνει τη διεθνή καινοτομία Talk&DriveTM της MLS, με την οποία μιλάς στον πλοηγό σου και αυτός σε ακούει και σε οδηγεί.

Ξεχάστε την πλοήγηση με τα πληκτρολόγια και τα πολύπλοκα μενού, την ογκώδη και άκομψη τεχνολογία του παρελθόντος. Υποδεχτείτε το νέο slim, ultra-stylish MLS Destinator Talk&Drive 43SL και απλά μιλήστε του. Πείτε του πού θέλετε να πάτε και αυτό θα σας οδηγήσει στον προορισμό σας με τις πιο απλές και κατανοητές οδηγίες.

Επιπλέον, ο πλοηγός σας προφέρει και τα ονόματα των δρόμων. Επιτέλους, τώρα πια, δεν ακούτε “στρίψτε δεξιά” αλλά “στρίψτε δεξιά στην Ποσειδώνος”. Τόσο απλά, τόσο κατανοητά, τόσο εύκολα.

Μέλος της νέας hi-tech οικογένειας συσκευών πλοήγησης με την επωνυμία SL, το MLS Destinator T&D 43SL μας δίνει μια δυνατή γεύση από την πλοήγηση του μέλλοντος. Το νέο MLS Destinator Τ&D 43SL διαθέτει οθόνη αφής 4,3 ιντσών υψηλής ευκρίνειας με σύστημα αυτόματης προσαρμογής φωτισμού, φωνητική και οπτική προειδοποίηση για κάμερες ταχύτητας, τα πλέον ενημερωμένα πολύ υψηλής ποιότητας γεωγραφικά δεδομένα, καλύπτοντας το 95% του οδικού δικτύου σε όλη την Ελλάδα και το 80% του οδικού δικτύου της Κύπρου, απλή και γρήγορη αναζήτηση των 70.000 διαθέσιμων σημείων ενδιαφέροντος με το όνομα τους αλλά και όλες τις γνωστές multimedia εφαρμογές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x