Δελτία Τύπου

Η UNDER ARMOUR ανακοινώνει συνεργασία με τον Μάικλ Φέλπς

Ο χρυσός ολυμπιονίκης Phelps υπογράφει επίσημη συνεργασία με την Under Armour και θα εμφανιστεί στην νέα καμπάνια της εταιρίας. Η Αμερικάνικη εταιρία Under Armour με έδρα την Βαλτιμόρη, πρωτοπόρος στην κατασκευή αθλητικού ρουχισμού και παπουτσιών φτιαγμένα για υψηλές επιδόσεις, ανακοίνωσε επίσημη συνεργασία με τον 14 φορές χρυσό ολυμπιονίκη Michael Phelps. Η συνεργασία αυτή θα υλοποιηθεί σε πολλά επίπεδα και συμπίπτει χρονικά με την νέα διαφημιστική καμπάνια της εταιρίας.

Ο χρυσός ολυμπιονίκης Phelps υπογράφει επίσημη συνεργασία με την Under Armour και θα εμφανιστεί στην νέα καμπάνια της εταιρίας. Η Αμερικάνικη εταιρία Under Armour με έδρα την Βαλτιμόρη, πρωτοπόρος στην κατασκευή αθλητικού ρουχισμού και παπουτσιών φτιαγμένα για υψηλές επιδόσεις, ανακοίνωσε επίσημη συνεργασία με τον 14 φορές χρυσό ολυμπιονίκη Michael Phelps. Η συνεργασία αυτή θα υλοποιηθεί σε πολλά επίπεδα και συμπίπτει χρονικά με την νέα διαφημιστική καμπάνια της εταιρίας.

Η νέα καμπάνια της εταιρίας με τίτλο “Protect This House. I Will.” περιλαμβάνει την συμμετοχή πολλών αστεριών του Αμερικάνικου αθλητισμού από μια μεγάλη γκάμα αθλημάτων και στοχεύει στο να επικοινωνήσει την βαθιά προσήλωση της εταιρίας στην συνεχή προσπάθεια για βελτίωση και την αναζήτηση υψηλότερων επιδόσεων. Ο Phelps θα είναι το κύριο πρόσωπο σε ένα νέο τηλεοπτικό διαφημιστικό μαζί με τους Brandon Jennings, Des Bryant και Georges St. Pierre. Στο νέο τηλεοπτικό οι τέσσερις αθλητές προπονούνται σκληρά και δηλώνουν την θέληση τους να ξεπεράσουν κάθε δυσκολία βγάζοντας ένα χαρακτήρα που τονίζει την αποφασιστικότητα που χρειάζεται κάποιος για να φτάσει στην κορυφή. Στόχος του συγκεκριμένου διαφημιστικού δημογραφικά είναι το νεαρό σε ηλικία κοινό και επικοινωνιακά είναι να εμπνεύσει τους επίδοξους αθλητές να προσπαθήσουν να είναι οι καλύτεροι που μπορούν να γίνουν, στηρίζοντας έτσι την φιλοσοφία της Under Armour που είναι η αναζήτηση των απόλυτων επιδόσεων.

«Είμαι ενθουσιασμένος και προσδοκώ μια εξαιρετική συνεργασία με την Under Armour» δήλωσε ο Phelps. «Όντας και ο ίδιος κάτοικος της Βαλτιμόρης είμαι φαν της μάρκας και θαυμαστής της επιτυχίας της. Δεδομένης της προσήλωσης μου στην επίτευξη κορυφαίων επιδόσεων και της ανάλογης προσήλωσης της Under Armour στην κατασκευή προϊόντων που στοχεύουν στις απόλυτες επιδόσεις, αυτή η συνεργασία ήταν ένα φυσικό επακόλουθο και η καμπάνια ‘Protect This House. I Will.’ Είναι η ιδανική αφετηρία αυτής της συνεργασίας».

Η συνεργασία της Under Armour με τον Phelps είναι μια ακόμη τολμηρή κίνηση για την μάρκα η οποία συνεχίζει σταθερά να υπογράφει συνεργασίες με όλο και περισσότερους κορυφαίους αθλητές από πολλά διαφορετικά αθλήματα, όπως τους: Jennings, Bryant και St. Pierre, την χρυσή ολυμπιονίκη Lindsey Vonn, την πρωταθλήτρια των X-Games Lindsey Jacobellis, και τον διάσημο μαραθωνοδρόμο Chris McCormack.

Η Under Armour, μια από τις πρωτοπόρους εταιρίες στην κατασκευή αθλητικού ρουχισμού επιδόσεων ήταν η πρώτη που θεμελίωσε την χρήση υφασμάτων και ρούχων με αντιιδρωτικές ιδιότητες από το 1996. Τα προϊόντα της Under Armour πωλούνται παγκοσμίως και χρησιμοποιούνται από αθλητές όλων των επιπέδων από ερασιτέχνες έως παγκόσμιους πρωταθλητές σε μια μεγάλη γκάμα αθλημάτων.

Η νέα διαφημιστική καμπάνια “Protect This House. I Will.” Δημιουργήθηκε από την διαφημιστική ομάδα της Under Armour σε συνεργασία με την δημιουργική ομάδα της διαφημιστικής εταιρίας Shilo (www.shilo.tv), η οποία επίσης δημιούργησε και τα νέα τηλεοπτικά σποτ της Under Armour. Οι καταναλωτές μπορούν να δουν την νέα καμπάνια της εταιρίας στον δικτυακό της τόπο στο www.underarmour.com.

Σχετικά με την Under Armour, Inc.

Η Under Armour® (NYSE: UA) είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες κατασκευής, και διανομής επώνυμων αθλητικών ρούχων, αξεσουάρ και παπουτσιών. Η τεχνολογία διαχείρισης υγρασίας και αποβολής ιδρώτα που εξέλιξε η Under Armour χρησιμοποιείτε σε μια τεράστια γκάμα εφαρμογών και προϊόντων αναλόγως με το κλήμα για το οποίο προορίζονται και στοχεύουν στο να προσφέρουν υψηλότερη απόδοση από τα παραδοσιακά φυσικά υλικά. Τα προϊόντα της Under Armour πωλούνται παγκοσμίως και χρησιμοποιούνται από αθλητές όλων των επιπέδων από ερασιτέχνες έως παγκόσμιους πρωταθλητές σε μια μεγάλη γκάμα αθλημάτων. Η έδρα της εταιρίας είναι στην Βαλτιμόρη των ΗΠΑ, τα Ευρωπαϊκά κεντρικά γραφεία βρίσκονται στο Ολυμπιακό στάδιο του Άμστερνταμ και επίσης διατηρούνται πλήρως στελεχωμένα παραρτήματα στο Ντένβερ, το Χονγκ Κονγκ, το Τορόντο και το Γκουαντσού της Κίνας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τον δικτυακό τόπο της εταιρίας στο www.underarmour.com.

Η Under Armour στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα καθώς και στις περισσότερες χώρες των Βαλκανίων η Ελληνική εταιρία “Ελληνική Φλόγα Α.Ε” έχει την αποκλειστική αντιπροσώπευση και διάθεση των προϊόντων Under Armour και βάση ενός φιλόδοξου και δυναμικού πλάνου ανάπτυξης σκοπεύει να θεμελιώσει των Under Armour ως μια από τις κυρίαρχες εταιρίες στον χώρο του αθλητικού εξοπλισμού, ρουχισμού και υποδήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x