Δελτία Τύπου

H Βραζιλία «φοράει μαύρα»

Η συλλογή ενδυμάτων Black Pack της Βραζιλίας. ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Κυριότερη πηγή έμπνευσης για τα ενδύματα της Nike Sportswear ήταν το ποδόσφαιρο, το συναρπαστικό αυτό άθλημα που έχει την τιμητική του το 2010 .

Η συλλογή ενδυμάτων Black Pack της Βραζιλίας. ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Κυριότερη πηγή έμπνευσης για τα ενδύματα της Nike Sportswear ήταν το ποδόσφαιρο, το συναρπαστικό αυτό άθλημα που έχει την τιμητική του το 2010 . Όταν οι σχεδιαστές της Nike Football παρουσίασαν στην ομάδα της Nike Sportswear τις εμφανίσεις των εθνικών ομάδων που θα φορεθούν εντός γηπέδου, "μας ξάφνιασαν και μας ενθουσίασαν", λέει ο Jarrett Reynolds, Διευθυντής Σχεδιασμού Ενδυμάτων της Nike Sportswear. Η εμφάνιση της Βραζιλίας, ειδικότερα, ήταν γεμάτη εκπληκτικές καινοτομίες.

Ο Jarrett και η ομάδα αποφάσισαν να μην αλλάξουν τίποτα, παρά μόνο να πάρουν τα περιγράμματα των ποδοσφαιρικών εμφανίσεων και να τα ανασυνδυάσουν. Το Brasil Pack θα είναι η στολή της Εθνικής Ομάδας της Βραζιλίας για τις μετακινήσεις της εκτός γηπέδου. Οι παίκτες μπορούν να συνδυάζουν μεταξύ τους τα κομμάτια της συλλογής ώστε να επιδεικνύουν το δικό τους προσωπικό στυλ καθώς θα προετοιμάζονται για την ημέρα του αγώνα.

ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΣΚΛΗΡΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ

Έχοντας κερδίσει 5 φορές τον τίτλο στο παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου, η Βραζιλία είναι διεθνώς μια από τις ομάδες που προκαλούν το μεγαλύτερο δέος. Η εμφάνιση της ομάδας, με το χαρακτηριστικό ζωηρό κίτρινο, μπλε και πράσινο χρώμα, αλλά και το στυλ με το οποίο παίζει, κρύβουν μια αντοχή και μια σκληράδα που έχει αποδειχτεί στην πράξη από την ικανότητά της ομάδας να νικά. Έτσι λοιπόν, το πιο ριζοσπαστικό πράγμα που μπορούσαν να κάνουν οι σχεδιαστές της Nike Sportswear ήταν να πάρουν το Βραζιλιάνικο Κίτρινο και να το μετατρέψουν σε μαύρο. Εξαλείφοντας την πανηγυρική πολυχρωμία για την οποία είναι γνωστοί οι Βραζιλιάνοι και ενισχύοντας ένα και μόνο χρώμα. "Είναι το κίτρινο της Βραζιλίας που τους τρομάζει," είχε πει κάποτε ένας Βραζιλιάνος παίκτης στην ομάδα σχεδιαστών της Nike. Γι' αυτό το λόγο, η Nike διατήρησε το κίτρινο χρώμα στο έμβλημα της ομάδας. Η συλλογή Black Pack της Βραζιλίας περιλαμβάνει το Αθλητικό Jacket N98, το jacket M65 που τυλίγεται και χωρά εύκολα στις αποσκευές, το Destroyer jacket, το jacket με κουκούλα και τη μπλούζα με κλειστό γιακά Loopwheeler AW77, το jacket Windrunner, μια φανέλα, σορτς και καπελάκι.

Η συλλογή ενδυμάτων Black Pack της Βραζιλίας δίνει μια διαφορετική όψη στην ομάδα, δημιουργώντας την εικόνα του εξαιρετικά σκληρού αντιπάλου. "Κάνοντας μαύρη τη στολή της ομάδας της Βραζιλίας για τις μετακινήσεις εκτός γηπέδου, οι Βραζιλιάνοι θα δίνουν την εικόνα ενός εξαιρετικά σκληρού αντιπάλου, την οποία πολύ λίγες επαγγελματικές ομάδες μπορούν να επιτύχουν. "Οι οπαδοί της Βραζιλίας αλλά και οι πιστοί φίλοι των προϊόντων Nike Sportswear θα τη λατρέψουν."

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x