Δελτία Τύπου

Η Pepsi Max και το Gatorade «βασικοί παίκτες» της πιο Max μπασκετικής ομάδας!

Η Pepsi MAX και το αθλητικό ποτό Gatorade «έβαλαν τρίποντο» μπροστά στους κορυφαίους παίκτες του Ελληνικού Πρωταθλήματος μπάσκετ!

Η Pepsi MAX και το αθλητικό ποτό Gatorade «έβαλαν τρίποντο» μπροστά στους κορυφαίους παίκτες του Ελληνικού Πρωταθλήματος μπάσκετ!

Η Pepsi MAX και το Gatorade συναντήθηκαν στην σέντρα του «κατάμεστου» εμπορικού κέντρου Talos Plaza στο Ηράκλειο Κρήτης, την Κυριακή 14 Μαρτίου δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους φίλους του μπάσκετ να γνωρίσουν από κοντά τους: Λάζαρο Παπαδόπουλο, Αντώνη Φώτση, Μιχάλη Πελεκάνο, Γιάννη Καλαμπόκη και πολλούς ακόμη από τους δημοφιλείς αστέρες της Α1, που έδωσαν το παρόν στην πιο Max μπασκετική γιορτή της πόλης!

Υπό τις μουσικές επιλογές της δημοφιλούς ηθοποιού Ζέτας Μακρυπούλια, που για πρώτη φορά εμφανίστηκε σε ρόλο DJ, oι αστέρες του μπάσκετ έπαιξαν με τους μικρούς τους θαυμαστές στις ειδικά διαμορφωμένες μπασκέτες που είχαν στηθεί στο χώρο και φωτογραφήθηκαν μαζί τους, ενώ υπέγραψαν εκατοντάδες αυτόγραφα!

Ο Διευθυντής Marketing της PepsiCo-HBH, Μάνος Σπανός δήλωσε σχετικά: “Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την “απόδοσή” των παικτών μας. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που βρεθήκαμε κοντά στο κοινό του Ηρακλείου που μας απέδειξε πόσο πολύ απολαμβάνει την Pepsi Max και το Gatorade, δύο brand που χρόνια τώρα συνδυάζονται με το πιο δημοφιλές ελληνικό άθλημα… το μπάσκετ! Η παρουσία μας σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις και η υποστήριξή μας σε μεγάλες ομάδες που πρωταγωνιστούν στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, αποδεικνύουν πόσο σημαντικό είναι για εμάς αυτό το άθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x