Δελτία Τύπου

Οι μεγαλύτεροι ποδοσφαιρικοί αστέρες... όπως δεν τους έχετε ξαναδει!

ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ …ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ! ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ «ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΩΜΑΤΑ» ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΗΣ . Ο Lionel Messi, Ποδοσφαιριστής της Χρονιάς, συναντά τους Ricardo Kaka, Frank Lampard, Andrei Arshavin, Didier Drogba, Fernando Torres, Thierry Henry και Michael Ballack στη νέα θεαματική καμπάνια της PEPSI “Body Paint”, που θα παρουσιαστεί σε όλο τον κόσμο μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ …ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ! ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ «ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΩΜΑΤΑ» ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΗΣ PEPSI

Ο Lionel Messi, Ποδοσφαιριστής της Χρονιάς, συναντά τους Ricardo Kaka, Frank Lampard, Andrei Arshavin, Didier Drogba, Fernando Torres, Thierry Henry και Michael Ballack στη νέα θεαματική καμπάνια της PEPSI “Body Paint”, που θα παρουσιαστεί σε όλο τον κόσμο μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ο Didier Drogba διεθνής με την Ομάδα της Ακτ. Ελεφαντοστού και παίκτης της Chelsea δήλωσε: «Όταν με προσέγγισε για πρώτη φορά η Pepsi με την ιδέα του body paint σκέφτηκα, ότι ήταν μια ευφυέστατη ιδέα! Σε όλα τα στάδια παγκοσμίως, βλέπουμε χρώματα στις κερκίδες, το φαινόμενο είναι ακόμη μεγαλύτερο στα στάδια της Αφρικής! Εκεί οι φίλαθλοι χρησιμοποιούν το body paint για να εκφράσουν την υποστήριξή τους προς την ομάδα τους. Το να βάψουμε εμείς οι παίκτες τα σώματά μας ήταν ένας εξαιρετικός τρόπος για να δείξουμε την αγάπη μας για το άθλημα και νομίζω ότι τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά!».

Ο κος Μάνος Σπανός marketing Director της Pepsico-ΗΒΗ δήλωσε: «Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δημιουργήσει συναρπαστικές καμπάνιες που θεωρούνται πρωτοποριακές, αντισυμβατικές και αιχμαλωτίζουν τη φαντασία του κοινού! Φέτος, θέλουμε να διευρύνουμε κι άλλο τα όρια μας και να δώσουμε στους θαυμαστές μας μια καμπάνια που παρουσιάζει τους μεγαλύτερους παίκτες του κόσμου με ένα μοναδικό, προσωπικό και διασκεδαστικό τρόπο. Οι εικόνες του body paint που θα δείτε σύντομα, παρουσιάζουν με πολύ μοντέρνα οπτική, έναν πολύ παραδοσιακό τρόπο έκφρασης και προβάλλουν το πάθος των παικτών για το ποδόσφαιρο».

Το Oh Africa, το νέο single του Akon, ντύνει μουσικά την ποδοσφαιρική καμπάνια της Pepsi ενώ βρίσκεται στο επίκεντρο της παγκόσμια καμπάνιας «Refresh Your World», που βασίζεται στη δυνατότητα των νέων να πραγματοποιήσουν μια θετική αλλαγή στον περιβάλλον τους.

Παράλληλα, αποτελεί μέρος της παγκόσμιας πρωτοβουλίας της Pepsi υπέρ της ενίσχυσης των νέων της Αφρικής, καθώς μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του θα διατεθεί στους κατοίκους της Ηπείρου, μέσω του ιδρύματος «Akon’s Konfidence Foundation» και άλλων μεγάλων φιλανθρωπικών οργανώσεων που πρότεινε η Keri Hilson.

Για περισσότερες πληροφορίες, video και φωτογραφικό υλικό μπείτε: στο Pepsi Oh Africa Facebook Fan Page και στο site www.youtube.com/pepsifootball

Για να ακούσετε το τραγούδι, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x