Δελτία Τύπου

INNEOV ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ

ΝΕΟ INNEOV HOMME ANTI-HAIRLOSS: Συμπυκνωμένη διατροφική σύνθεση για μείωση της τριχόπτωσης + δύναμη. Ειδική σύνθεση για άνδρες.

ΝΕΟ INNEOV HOMME ANTI-HAIRLOSS: Συμπυκνωμένη διατροφική σύνθεση για μείωση της τριχόπτωσης + δύναμη. Ειδική σύνθεση για άνδρες.

Η τριχόπτωση – αραίωση των μαλλιών στους κροτάφους και στην κορυφή του κεφαλιού- απασχολεί περίπου το 70% των ανδρών. Ωστόσο, το μεγαλύτερο ποσοστό δεν γνωρίζει πραγματικά τις αιτίες της τριχόπτωσης, και τη συσχετίζει με την ηλικία, την κληρονομικότητα και την κακή διατροφή.

Η υγεία των μαλλιών ξεκινά από το τριχικό θυλάκιο. Το τριχικό θυλάκιο που βρίσκεται στη βάση του βολβού, διαθέτει ένα σημαντικό δίκτυο αιμοφόρων μικρο-αγγείων. Ο ρόλος του είναι να διασφαλίζει τη σταθερότητα της τρίχας, να τονώνει την ανάπτυξή της και να ελέγχει τη διάμετρο της τρίχας.

Όταν το τριχικό θυλάκιο είναι υγιές, δημιουργεί τα νέα κύτταρα. Έτσι, τα μαλλιά είναι πιο δυνατά, πιο πυκνά και πιο ανθεκτικά. Όμως, το τριχικό θυλάκιο μπορεί να εξασθενήσει κάτω από την επίδραση 4 επιθετικών καταστάσεων:

1.Ενζυματική υπερδραστηριότητα: αποτελεί την κύρια αιτία και αφορά κυρίως τους άνδρες. Ανάλογα με τα γονίδια του, κάθε άνδρας έχει μεγαλύτερη ή μικρότερη προδιάθεση για τριχόπτωση σε συγκεκριμένες περιοχές (μέτωπο, κρόταφοι, κορυφή κεφαλιού). Η υπερδραστηριότητα ενός ενζύμου (της 5α-αναγωγάσης) μετατρέπει την τεστοστερόνη σε ένα πολύ ισχυρό παράγωγο (δι-υδρο-τεστοστερόνη) το οποίο καθιστά εύθραυστα τα κύτταρα του τριχικού θυλακίου, προκαλώντας τριχόπτωση.
2.Φλεγμονή τοπικά στον θύλακα: ως συνέπεια διαφόρων τοπικών επιθετικών καταστάσεων, αναπτύσσεται τοπική φλεγμονή στο ανώτερο μέρος της περιφέρειας του θυλακίου.
3.Σκλήρυνση του βολβού: Σαν συνέπεια της φλεγμονής, θα παραχθούν διάφοροι παράγοντες, ιδιαίτερα ο TGF βήτα, με αποτέλεσμα την πάχυνση του συνδετικού περιβλήματος και τελικά τη συμπίεση των αγγείων που βρίσκονται στη βάση του θυλακίου.
4.Επιβράδυνση της μικροκυκλοφορίας του αίματος: Το τριχικό θυλάκιο, καθώς διαθέτει λιγότερο αίμα, στερείται θρεπτικών συστατικών και σιγά σιγά ατροφεί, παράγωντας όλο και πιο αδύναμη, λεπτή και εύθραυστη τρίχα, η οποία τελικά πέφτει.

Οι ερευνητές της Nestle και της L’Oreal, μετά από 4 χρόνια έρευνας και ανάπτυξης δημιουργούν μια συμπυκνωμένη διατροφική σύνθεση κατά της τριχόπτωσης, ειδικά σχεδιασμένη για άνδρες, που αντιμετωπίζει τις 4 αιτίες της ανδρικής τριχόπτωσης από μέσα: το inneov homme anti-hair loss.

Αποτέλεσμα: 14% περισσότερα μαλλιά ανά cm²


Καινοτόμος σύνθεση INNEOV HOMME ANTI-HAIRLOSS ενάντια στην ανδρική τριχόπτωση
4 επιλεγμένα δραστικά συστατικά ενάντια σε 4 βιολογικές αιτίες της ανδρικής τριχόπτωσης:
Φυτοστερόλες πεύκου+ Ψευδάργυρος-Ταυρίνη- Πολυφαινόλες από πράσινο τσάι και από σπόρους σταφυλιού
Φυτοστερόλες πεύκου:
για 1η φορά σε ένα προϊόν κατά τις τριχόπτωσης, επιλέχθηκαν για τη δυνατότητα τους να ρυθμίζουν τη δραστηριότητα του ενζύμου 5-Α αναγωγάση. Λαμβάνονται από το πεύκο με μια διαδικασία που σέβεται το περιβάλλον.

Ψευδάργυρος: επιλέχθηκε γιατί συμβάλλει στην παρεμπόδιση της 5α-αναγωγάσης και στη σύνθεση κερατίνης.
Ταυρίνη κατοχυρωμένη με ευρεσιτεχνία*: επιλέχθηκε γιατί προστατεύει το θύλακα από τις αλλοιώσεις, καταπολεμώντας την υπερπαραγωγή κολλαγόνου.

Πολυφαινόλες από πράσινο τσάι και σπόρους σταφυλιού: επιλέχθηκαν για τις αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές τους και γιατί ευνοούν τη μικροκυκλοφορία και συνεπώς την παροχή βασικών θρεπτικών συστατικών στον τριχικό θύλακα.



Αποτελεσματικότητα κατά τις τριχόπτωσης μετρημένη σε κλινική μελέτη κάτω από δερματολογικό έλεγχο:

Σε 8 εβδομάδες:
- Σημαντική μείωση της τριχόπτωσης: -19% τρίχες σε φάση τελογένεσης

Σε 16 εβδομάδες:
- Αύξηση της πυκνότητας: +14% περισσότερα μαλλιά ανά cm²

Παραδείγματα εθελοντών όπου παρατηρήθηκε βελτίωση:
Μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε 68 άνδρες, διάρκειας 16 εβδομάδων. Μετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν με Trichoscan, σε μια περιοχή 0,651cm² έως 2cm στις παρυφές των κροτάφων.

Δοσολογία: 2 δισκία την ημέρα
Κατάλληλο για όλους τους υγιείς άνδρες ανεξαρτήτως ηλικίας


Λίγα λόγια για την inneov:

Μια νέα γενιά συμπυκνωμένων διατροφικών συνθέσεων ομορφιάς, κατατεθειμένες ευρεσιτεχνίες.
• Διπλή εξειδίκευση των ερευνητών της Nestle στη διατροφή και της L’Oreal στη βιολογία του δέρματος και των μαλλιών.
• Προβιοτικά και αντιοξειδωτικά ικανά να ενεργοποιήσουν με φυσικό τρόπο τους μηχανισμούς ομορφιάς στην καρδιά των κυττάρων.

Βιολογική δραστηριότητα στην καρδιά του δέρματος.
• Επιλογή βιο-αφομοιώσιμων δραστικών συστατικών.
• Διαχέονται στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος. Στο πρόσωπο και το σώμα.
• Για ορατά αποτελέσματα, πιο βαθιά και πιο διαρκή.
• Αποτελεσματικότητα αποδεδειγμένη με κλινικές μελέτες

Δέσμευση ασφαλείας των εργαστηρίων inneov.
• Επιλεγμένα δραστικά συστατικά υψηλής καθαρότητας.
• Διατροφικές δόσεις προσαρμοσμένες στη συνιστώμενη ημερήσια κατανάλωση.
• Παρασκευάζεται σύμφωνα με τις αρχές της φαρμακευτικής επιστήμης.
• Αποτελεσματικότητα και ασφάλεια αποδεδειγμένες από δερματολόγους και διατροφολόγους.
Για περισσότερες πληροφορίες: www.inneov.gr και www.inneovhomme.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x