Δελτία Τύπου

INNEOV για ονειρεμένη επιδερμίδα!

Η 1η συμπυκνωμένη διατροφική σύνθεση που ρυθμίζει και εξυγιαίνει το δέρμα, από μέσα.

Η 1η συμπυκνωμένη διατροφική σύνθεση που ρυθμίζει και εξυγιαίνει το δέρμα, από μέσα.

Όλες οι γυναίκες ονειρεύονται την τέλεια επιδερμίδα, μια καθαρή, διάφανη επιδερμίδα που λάμπει από υγεία. Ωστόσο καθημερινά, έρχονται αντιμέτωπες με τη σκληρή πραγματικότητα: τα σπυράκια, τα μαύρα στίγματα, οι διεσταλμένοι πόροι και η θαμπή επιδερμίδα στιγματίζουν επανειλημμένα και ανεξέλεγκτα την επιδερμίδα των ονείρων τους. Για να εξαλείψουν αυτές τις ατέλειες, οι γυναίκες χρησιμοποιούν καλλυντικά προϊόντα καθαρισμού, περιποίησης και απολέπισης, τα οποία τους προσφέρουν άμεση αίσθηση αποτελεσματικότητας. Κι όμως, τις περισσότερες φορές, αυτές οι ατέλειες ξαναεμφανίζονται: αυτό συμβαίνει επειδή δε γεννιούνται στην επιδερμίδα αλλά βαθιά στο δέρμα.
Οι ατέλειες του δέρματος είναι αποτέλεσμα του εσωτερικού στρες που διαταράσσει τον οργανισμό. Η κούραση, η διατροφή, η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, το έντονο στρες και οι ορμονικές διαταραχές προκαλούν την απελευθέρωση ενεργών ουσιών, οι οποίες διεγείρουν τους σμηγματογόνους αδένες, ενεργοποιώντας το σχηματισμό ατελειών στο δέρμα σε βάθος. Εξαιτίας όλων αυτών των διαταραχών, η μικροκυκλοφορία επιβραδύνεται και η όψη της επιδερμίδας γίνεται θαμπή.

Τα εργαστήρια της inneov ενδυναμωμένα από τη διπλή εξειδίκευση της Nestle στην διατροφή και γνώση του οργανισμού, καθώς και της L’Oreal στη βιολογία του δέρματος ανέπτυξαν μια ΝΕΑ συμπυκνωμένη διατροφική σύνθεση που έχει την ιδιότητα να δρα βαθιά στο δέρμα και να καταπολεμά με διάρκεια τις ατέλειες.

INNEOV IMPERFECTIONS D-TOX™


Όλες οι ατέλειες γεννιούνται βαθιά στο δέρμα. Εξουδετερώστε τις από μέσα.
Η 1η συμπυκνωμένη διατροφική σύνθεση που ρυθμίζει και εξυγιαίνει το δέρμα, από μέσα. Με δράση ενάντια σε μαύρα στίγματα, κοκκινίλες, διεσταλμένους πόρους και γυαλάδα. Εξουδετερώνει τις συνέπειες του εσωτερικού στρες που ευθύνονται για τις ατέλειες.

Θειικό μαγνήσιο + Πυριδοξίνη + Πολυφαινόλες λευκού σταφυλιού + Βιταμίνη C

Θειικό μαγνήσιο: το θειικό μαγνήσιο έχει υψηλή συγκέντρωση σε μαγνήσιο. Το μαγνήσιο είναι ένα μεταλλικό στοιχείο που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ισορροπία των κυτταρικών ανταλλαγών. Σε συνέργεια με την Πυριδοξίνη, συμβάλλει στην εξισορρόπηση του εσωτερικού στρες που μπορεί να προηγείται του σχηματισμού ατελειών. Το μαγνήσιο λαμβάνεται από τη φύτρα του καλαμποκιού και το κακάο. Η επιλεγμένη μορφή μαγνησίου είναι μια θειική μορφή που διασφαλίζει την πολύ υψηλή βιο-αφομοίωσή του.
Πυριδοξίνη: Η πυριδοξίνη (ή βιταμίνη B6), που ανευρίσκεται φυσιολογικά στις φύτρες του σιταριού και τα λαχανικά, παρέχεται στη συγκεκριμένη περίπτωση σε συνθετική μορφή, η οποία παρασκευάζεται σύμφωνα με τα φαρμακευτικά πρότυπα, προκειμένου να διασφαλίζεται η πολύ υψηλή ποιότητά της. Σύμφωνα με τις διάφορες μελέτες που πραγματοποιήθηκαν για την πυριδοξίνη, η βιο-αφομοίωσή της είναι μεταξύ 70% και 80%. Είναι απαραίτητη για τη σύνθεση ορισμένων νευροδιαβιβαστών, όπως η σεροτονίνη και η ντοπαμίνη. Η πυριδοξίνη ενισχύει την αποτελεσματική επικοινωνία των νευρικών κυττάρων, προστατεύοντας την επιδερμίδα από το εσωτερικό στρες.
Πολυφαινόλες λευκού σταφυλιού: Το επιλεγμένο εκχύλισμα λευκού σταφυλιού έχει υψηλή συγκέντρωση σε OPC (83%), πολυφαινόλες που έχουν την ιδιότητα να ενισχύουν τη μικροκυκλοφορία του δέρματος. Συνδυάζεται με βιταμίνη C, για να συμβάλλει στη δημιουργία μιας υγιούς επιδερμίδας μέρα με την ημέρα.
Βιταμίνη C: Η βιταμίνη C ανευρίσκεται σε διάφορες τροφές, όπως τα πορτοκάλια, τα ακτινίδια και οι πιπεριές. Επειδή είναι η πιο ευαίσθητη και επιρρεπής στην οξείδωση βιταμίνη, παρέχεται σε συνθετική μορφή, η οποία διασφαλίζει την καλύτερη σταθερότητά της. Είναι ιδιαίτερα βιο-αφομοιώσιμη από τον οργανισμό και σε συνέργεια με τις πολυφαινόλες λευκού σταφυλιού, βοηθούν την επιδερμίδα να προστατεύεται από το οξειδωτικό στρες, για υγιή επιδερμίδα μέρα με τη μέρα.

Η αποτελεσματικότητα του INNEOV IMPERFECTIONS D-TOX™ μετρήθηκε σε όλες τις ατέλειες στο πλαίσιο κλινικής μελέτης με ολοκληρωμένη δράση διάρκειας 2 μηνών.
Μελετώντας τη λάμψη και την ποιότητα της επιδερμίδας, οι ερευνητές της L’Oreal διαπίστωσαν ότι ένας μεγάλος αριθμός παραμέτρων, όπως οι ατέλειες, τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα, καθορίζουν τη συνολική ποιότητα της επιδερμίδας.
Αυτό σημαίνει ότι, για να είναι μια επιδερμίδα τέλεια και φωτεινή, δεν αρκεί να διορθώσουμε μία ή περισσότερες ατέλειες. Ο στόχος είναι να βελτιώσουμε συνολικά όλες τις παραμέτρους που καθορίζουν την ποιότητα της επιδερμίδας. Τα εργαστήρια της inneov για να αξιολογήσουν την αποτελεσματικότητα του IMPERFECTIONS D-TOX™ στη συνολική ποιότητα και τη λάμψη της επιδερμίδας πραγματοποίησαν μία κλινική μελέτη με μετρήσεις που αφορούν σε: θαμπή και χωρίς λάμψη επιδερμίδα, λιπαρότητα, αριθμό μαύρων στιγμάτων, κοκκινίλες, μικροκύστες, ανομοιογενές ανάγλυφο, διεσταλμένους πόρους.
Μετά από χρήση ενός μήνα οι γυναίκες διαπιστώνουν ολοένα πιο ορατά αποτελέσματα*: λιγότερα μαύρα στίγματα, λιγότερη λιπαρότητα, πιο λείο ανάγλυφο επιδερμίδας και ομοιογενής όψη. Στους δύο μήνες τα αποτελέσματα είναι ακόμα πιο ικανοποιητικά. Ακόμα και ένα μήνα μετά τη διακοπή της χρήσης του προϊόντος, η επιδερμίδα παραμένει υγιής και καθαρή.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!!

Για 2 πολύ σημαντικούς λόγους:
1. Γιατί μπορώ να το χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με το συνηθισμένο μου προϊόν κατά των ατελειών αφού η σύνθεση αυτή συμβάλλει στην εξισορρόπηση και την εξυγίανση της επιδερμίδας σας από το εσωτερικό. Έτσι, δρα συμπληρωματικά με τις λοσιόν ή τις κρέμες καθαρισμού και απολέπισης.
2. Γιατί μπορώ να το χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με οποιοδήποτε άλλο προϊόν θέλω (πχ. ενυδατική ή αντιγηραντική κρέμα). Αυτό μου επιτρέπει και να απολαμβάνω τις ευεργετικές ιδιότητες που μου προσφέρει το INNEOV IMPERFECTIONS D-TOX™ (λιγότερα μαύρα στίγματα, λιγότερη λιπαρότητα, πιο λαμπερό και φωτεινό δέρμα) ενώ παράλληλα χρησιμοποιώ την τοπική περιποίηση της αρεσκείας μου!!!

ΝΕΟ INNEOV IMPERFECTIONS D-TOX™
40 δισκία

Λ.Τ.: 23€

Δοσολογία: 2 χάπια την ημέρα το λιγότερο για 2 μήνες, το λιγότερο 2 φορές το χρόνο
Σε ποιες γυναίκες απευθύνεται; Σε όλες τις ενήλικες γυναίκες που εμφανίζουν ατέλειες.
Πότε πρέπει να χρησιμοποιείται και για πόσο καιρό; Προσφέρετε στην επιδερμίδα σας μια αγωγή IMPERFECTIONS D-TOX™, τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο/2 χάπια ημερησίως/για τουλάχιστον 2 μήνες. Δράση ενάντια στο στρες, την κούραση, ορμονικές διαταραχές, επανεμφάνιση, κάπνισμα.

Θα δω άμεσα αποτελέσματα; Από βιολογικής πλευράς, η επιδερμίδα χρειάζεται ένα μήνα, για να ανανεωθεί. Το προϊόν αυτό δρα σε συνέργεια με το φυσικό μεταβολισμό της επιδερμίδας και, συνεπώς, συνιστάται να λαμβάνεται για περισσότερο από ένα μήνα. Η σύσταση της Inneov είναι το προϊόν να ληφθεί για τουλάχιστον 2 μήνες για να φανεί η αποτελεσματικότητα του, αλλά και για να διασφαλιστεί η παράταση του αποτελέσματος για έναν μήνα μετά τη διακοπή της χρήσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x